🇳🇴 “Out of the Dark” vil bli fremført på engelsk i finalen i Melodi Grand Prix

Den norske kringkasteren NRK har bekreftet at TIX vil presentere sin Melodi Grand Prix-oppføring, “Ut av mørket,” på engelsk på showets finale neste uke. TIX startet opprinnelig som en forhåndskvalifisert finalist på norsk i den første semifinalen i januar.

Det ble opprinnelig rapportert for noen uker siden at TIX vurderte å gjøre sin engelske oppføring i finalen, men hadde ikke tatt en beslutning på det tidspunktet. Den endelige avgjørelsen var ikke forventet før dagen for finalen, 20. februar.

Sitter andre med bookmakerne

TIX går inn i neste ukes finale som nummer to etter Eurovision 2019-juryvinnere, KEiiNO, ifølge bookmakerne. Når han snakket med NRK, har han sagt at han er beæret over å være en av favorittene på landslaget.

Det føles veldig bra å vite at folk har så stor tillit til meg og muntrer meg, selv om sangen min bare er fremført på norsk så langt.

– TIX, snakker med NRK

Han fortsatte med å snakke om hvor viktig konkurransen er i år, ettersom folk fortsetter å se på utvalgsshowene hjemmefra.

Selv om jeg håper folk vil betrakte det som et verdifullt bidrag til Eurovision, er det faktisk sant at det viktigste i år bare er å delta og skape en god atmosfære for alle hjemme. Det må jeg sørge for!

– TIX, snakker med NRK

Melodi Grand Prix 2021

Det er bare tre show igjen i Norges valg for Eurovision i år: semifinalen 5, nest sjanseshow og den store finalen.

Showene fortsetter i kveld med semifinale 5, før alle eliminerte deltakere kjemper om en endelig plass på mandagens andre sjanse.

READ  Kystdemping truer livet i havet

Finalistene så langt er:

Er du glad for at TIX synger på engelsk? Liker du “Ut av mørket”?

Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor og på sosiale medier @ESCXTRA.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *