53% av republikanerne støtter Donald Trump med Mike Pence i 2024

Etter valgnederlaget, det mislykkede omvendte forsøket, hovedstaden til hans støttespillere, beskyldningen og løslatelsen hans, var tidligere president Donald Trump favoritt i den republikanske avstemningen nesten fire år før neste primærvalg.

Trump sa til sine støttespillere etter løslatelsen fra senatets tiltale at ‘vår historiske, patriotiske og vakre bevegelse for å forstørre Amerika bare har begynt’ og fortsetter å motta flertallsstøtte nesten en måned etter at han trakk seg.

Femti-tre prosent av respondentene i A støtter ham Politisk / morgenkonsultasjon Undersøkelse.

Et fjernt sekund etter avstemmingen ble visepresident Mike Pence hovedfokus for tiltalen, med demokratiske ledere som fremhevet Trumps tweet, og demokratiske ledere påpekte at Pence ikke hadde ‘mot’ etter at han begynte å telle stemmer for Joe Biden i sin seremoniell rolle på en felles økt. Kongress for å telle valgstemmer.

President Donald Trump mottar 53 prosent av den nye politiske / formiddagskonsultasjonen om republikansk støtte i presidentvalget i 2024

Pence utstedte en lang uttalelse om hvorfor han avviser Trumps krav om tilbakelevering av statlige sertifiserte stemmer for Joe Biden, og videoen som ble spilt under rettssaken oppfordret Maga-opprørere til å ‘henge Mike Pence’.

Benz fikk 12 prosent oppslutning i avstemningen.

Trumps sterkeste scene kommer etter at han mottok en heltevelkomst da han kjørte for å heie supporterne i Florida 20. januar.

Den tidligere presidenten har også et bratt fall bak Pence: Trumps eldste sønn, Donald Trump Jr., 43, med 6 prosent oppslutning. Han hjalp til med å drive Trump-organisasjonen mens Trump var på kontoret og hjalp til med å holde Trumps publikum flytende under kampanjen, samtidig som han fungerte som en trofast Trump-forsvarer på nettet.

READ  Fucci sprenger Trumps ubegrunnede tweets og beskylder Govt CDC for å overdrive dødstallet: 'Dette er virkelige mennesker'

Tidligere FN-ambassadør Nicky Haley har en lang politisk profil som tar avstand fra Trump til 6 prosent.

For det andre: Tidligere visepresident Mike Pence kom på andreplass med 12 prosent støtte

For det andre: Tidligere visepresident Mike Pence kom på andreplass med 12 prosent støtte

Donald Trump Jr. får 6 prosent oppslutning i avstemningen

Donald Trump Jr. får 6 prosent oppslutning i avstemningen

Sen i undersøkelsen.  Ted Cruz (R-Texas) har 4 prosent oppslutning

Sen i undersøkelsen. Ted Cruz (R-Texas) har 4 prosent oppslutning

Sen i Missouri.  Josh Howley får en 1 prosent rapport

Sen i Missouri. Josh Howley får en 1 prosent rapport

Tidligere FN-ambassadør Nicky Haley har en lang politisk profil som ekskluderer seg fra Trump på 6 prosent

Tidligere FN-ambassadør Nicky Haley har en lang politisk profil som ekskluderer seg fra Trump på 6 prosent

Trump har dominert den republikanske sektoren siden valgnederlaget og etter å ha blitt frikjent for å ha

Trump har dominert den republikanske sektoren siden valgnederlaget og etter å ha blitt frikjent for å ha “oppmuntret opprør” i Capitol-opptøyene.

Fremtredende republikanske senatorer, hvorav de fleste er lojale mot Trump, har halt etter ham i folkeavstemningen.

Blant dem er Florida Sen. Marco Rubio (2 prosent), Arkansas Sen. Tom Cotton (1 prosent), South Carolina Sen. Inkludert Tim Scott (1 prosent).

To GOP-senatorer, Ted Cruz fra Texas og Josh Howley fra Missouri, som tok varmen for sin del i kampanjen for statssertifiserte valgstemmer, kom inn på henholdsvis 4 prosent og 1 prosent. Cruz var den siste GOP-utfordreren som sto opp for Trump i 2016.

Mitt Romney, den eneste GOP-senatoren som registrerte støtte i en meningsmåling som fant Trump skyldig, fikk 4 prosent oppslutning.

Tidligere utenriksminister Mike Pompeo, som kommenterte ‘overgangen til en annen Trump-administrasjon’ etter valgdagen, registrerte 2 prosent støtte.

South Dakota Guvernør Christie Noyem er vert for Trump på en Mt. Rushmores tale fikk 1 prosent støtte i sommer midt i epidemien.

President Joe Biden fikk 62 prosent godkjenning i studien.

Folkeavstemningen ble holdt umiddelbart etter at tiltalen ble stemt om – og langt fra valget i 2022 er 2024 ikke mindre enn en primærvalg.

READ  5 profecías dramáticas que cambiarán el mundo

Nittifem prosent av GOP-velgerne vil at Trump skal spille en nøkkelrolle. Senator i South Carolina, etter at House Minority Leader Kevin McCarthy reiste til Mar-a-Lago for å møte Trump. Lindsay Graham planlegger sin egen pilegrimsreise.

Trumps samlede gunst er 34 prosent, ned fra hvor han var gjennom hele presidentperioden – men med 81 prosent godkjenning blant republikanerne.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *