Å signere Liverpool Aston Villa Defender kan være en smart transfervirksomhet

Liverpools suksess denne sesongen vil i stor grad bestemmes av tilgjengeligheten i midtstopperen.

Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Maddie har blitt utelukket med lange skader, mens Jordan Henderson, Bobbinho, Knot Phillips og Rice Williams er tvunget til å fylle tomrommet, mens Ben Davis låner fra Osten Kabak fra Preston North End i januar.

Det gjenstår å se om Kabuk vil bli beholdt permanent, men Liverpool vil uansett sannsynligvis fortsette å søke på markedet for å identifisere egnede kandidater til sommeren.

Mens midtstopperen til Aston Villa har blitt inspirert av flyttingen fra Brentford i 2019, er Esri Gonzalez et av navnene knyttet til forsinkelsen.

Han koster skurkene bare 12 millioner dollar, men har tredoblet verdien som et resultat av den solide ytelsen og interessante kvaliteter knyttet til spillet hans.

For en start er 23 år gamle Gonza engelsk, noe som betyr at han kan ta en innenlandsk spilleautomat i årene som kommer, fra perspektivet til å bygge et team.

Defender er betydelig raskere enn de fleste og er ikke veldig forskjellig fra Joe Gomez i det feltet, noe som er en veldig viktig kvalitet Liverpool Forsvarer å beholde.

De røde bygger konsekvent en høy forsvarslinje som kan utnyttes av fiender hvis en forsvarer ikke er rask nok til å klare seg gjennom pasninger.

Hans hastighet med å håndtere motstandere en-mot-en er en grunn til at det gjør det mulig for folk som Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson å komme seg videre på banen.

Omtrent 46 sentrale forsvarere har samlet mer enn 1000 minutter denne sesongen, med Gonza som nummer fem på defensive dueller (%) med et gjennomsnitt på 71,8%.

Til tross for styrkene er han imidlertid ikke veldig dominerende i lufta. Basert på det samme mønsteret av spillere, rangerer han 46 til 38 i flysuksess (%), noe som er noe bedre enn Fabinho.

Luftproblemene hans oppstår fra hans høyde da han bare er 6 meter høy sammenlignet med Gomez, som er det smale midtpunktet som står rundt 6 meter-2 i Anfield.

Av den grunn trenger ikke Gonza å krysse av i hver boks, men han er sterk i de mest defensive områdene, og han er mer komfortabel enn ballen ved føttene, noe som er viktig på grunn av den generelle dominansen av klodens innredning.

Å tilby Liverpool kan komme til enighet med Villa for et rimelig gebyr, og han kan bli et smartere mål.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *