Acts University of Norway deler morsom respons på Ferrells Super Bowl-annonse

Whittaker avslutter med å se på Ferrells Super Bowl-virksomhet og begynner annonsen med å frenetisk invitere en kollega til å strategisere deres svar. “Vi må beklager offentlig og fjerne alt annet som kan gjøre buen misunnelig på noen måte,” erklærer han.

For resten av annonsen er Whittakers unnskyldning ispedd scener av Ferrero – og andre amerikanere – som prøver å dekke over bevis på ulike aspekter av norsk liv som koker med bitter sjalusi. I Norge trener hun en overgangsstudent til å si uttrykket “Jeg betaler undervisning”, selv om internasjonale studenter står fritt til å gå på universitetet, selv om de legger “gass” -klistremerker på bilskilt som indikerer at kjøretøyet er elektrisk.

Whittaker plukker også opp plakater som fremmer nordmenns relativt høye tillit til regjeringen, landets globale helsesystem og deres sterke sosiale nett. I løpet av Whittakers unnskyldning ringer en student for å åpne et jordanlegg for gjenvinning av batterier. Fastiming Whitaker avbryter en annen student for å si farvel når han forlater sin ettårige fullbetalte fødselspermisjon.

Etter at den gravide studenten sa farvel, klatret hun inn i et par ski og ropte “Beklager (nei beklager)!” Denne setningen oppsummerer følelsene til responsannonsen, som er en gøy spreng på Ferrells prestasjonsraser om at den ikke er den beste i verden (eller enda bedre enn Norge).

READ  Bitcoin marca un nuevo récord histórico por segundo día consecutivo

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *