Amal al-Mollimi presenterer sitt vitnesbyrd som Saudi-ambassadør i Norge

Den andre saudiske kvinnelige ambassadøren, Amal al-Mollimi, møtte kronprins Hakone fra Norge og presenterte sitt vitnesbyrd som Rikets ambassadør i Norge.

Al-Molimi ble sverget inn som Saudi-Arabias ambassadør i Norge i en virtuell seremoni 20. oktober i fjor i nærvær av kong Salman, vergen for de to hellige moskeene, og kronprins Mohammed bin Salman. Hennes bemerkelsesverdige utnevnelse er et annet eksempel på kvinnedeltakelse i diplomatiske felt som en gang var dominert av menn.

Gjennom sin karriere har al-Mollimi hatt høye stillinger. I 2019 var den saudiske kvinnen daglig leder for internasjonalt samarbeid i Saudi Human Rights Commission.

Med mer enn 23 års erfaring innen utdanning og samfunnstrening og utvikling har Al Mollimi enestående kompetanse. I 2016 var han medlem av tilsynskomiteen for kommunevalg og medlem av den nasjonale komiteen for narkotikabeskyttelse. En fremtredende kommunikasjons- og journalistikk stolt student og fremtredende profesjonell ekspert ved University of Denver, ble han tildelt et stipend i islamske studier ved University of Oxford.

READ  IPhone, Apple | Du er kanskje ikke klar over at iPhone har en skjult "knapp" - den er unik

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *