Apple registrerer 93% årlig vekst i India drevet av salg av iPhone 11, iPhone XR

Apple, for første gang, doblet sin andel av det indiske smarttelefonmarkedet i feriekvartalet 2020, ifølge IDC-rapporten.

Apple har registrert en massiv 93% (år-over-år) vekst i India i 2020, ifølge en ny IDC-rapport mandag. Dette ble drevet av rekordsalg av tidligere generasjons produkter som iPhone 11, iPhone SE (2020) og iPhone XR.

Apple doblet for første gang sin andel av det indiske smarttelefonmarkedet i feriekvartalet 2020.

IPhone-produsenten, rangert som syvende i Indias smarttelefontelling, gikk ut av 2020 med 93 prosent vekst i forhold til året, drevet av iPhone 11, iPhone SE (2020) og iPhone XR.

Selv den nye iPhone 12-serien fikk en sterk bedring i feriekvartalet (oktober-desember-perioden), ifølge IDC.

“Apple hadde et veldig bra 2020. I andre halvdel drev oppdemmet etterspørsel kombinert med aggressiv prising, spesielt fra forhandlere, virkelig veksten,” sa Navkendar Singh, direktør for forskning, klientenheter og IPDS, IDC India, til IANS. . .

“Etter lanseringen av nye modeller i september-oktober, ble dette ytterligere drevet av forrige generasjons modeller: iPhone 11, SE 2020 og XR,” la han til.

Bullish on India, Apples administrerende direktør Tim Cook erkjente i forrige måned at nettbutikken har mottatt en enorm respons i India.

Han sa at Apple har doblet sin smarttelefonandel i India til 4% (i desemberkvartalet), og selskapet er satt til å lansere butikkbutikker i landet i nær fremtid.

Til tross for ankomsten i oktober bidro iPhone 12 betydelig til Apples økning i fjerde kvartal 2020 i landet.

Apple har allerede begynt å produsere visse iPhone-modeller i India.

I følge IDCs Quarterly Mobile Phone Tracker kom Indias smarttelefonmarked ut av 2020 med 150 millioner enheter, en nedgang på 1,7% i forhold til året, etter flere års vekst.

READ  Norsk Museum: Munch skrev en 'gal' linje om 'Skriket'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *