Arsenal anmeldelse Tyler Roberts ‘Looks Leeds United Row For Wolves – Bern Cross

Marcelo Pizzas endringer i Leeds United-oppstillingen reduserer hans nylige inntrykk av Tyler Roberts, som ser ut til å være den eneste kandidaten for opprykk fra benken.

Calvin Phillips er borte fra kontroversen, som legger et stort press på de fem menneskene ved siden av Pizza, som ikke er deres favoritt.

Språket som brukes rundt Diego Lorentz Når han kommer tilbake til trening, vil han ha samme mulighet til å spille med 23-åringene i Norwich i dag, akkurat som han gjorde på benken i Molineux.

Etter full tid på søndag begynte Pizza å forsvare forestillingene til Luke Eiling, Pascal Strooke og Jamie Chockleton.

Med Wolverhampton Wanderers Har spilt 3-4-3 de siste ukene, forent Ved å være med 4-1-4-1, når du er i tvil, er det generelt trygt å forvente at pizzaen ikke vil endre noe.

Roberts Som det var tilfelle i Arsenal, har den siste anken stort sett kommet fra en angripende innbytter fra benken i andre omgang.

Veien til Wales International for teamet med Mathews-klisjeen பொருத்த betyr at Stuart Dallas ble forlatt til Shockleton eller Escon Alioski.

Dette ser ut til å være en tøffere touch for pizza på hvor godt Nord-Irland har gjort dette ordet av rutinen, og hva de nylig har gjort på sentral midtbane.

Forutsagt rekkefølge: Meslier; Shackleton, Eiling, Cooper, Alioski; Stroyk; Robinha, Clichy, Dallas, Harrison; Pomport.

READ  Kevin Magnussen, Paul de Resta Land 2022 Peugeot WEC-drivere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *