Arsenals skurk kritikk rimelig, enig Michael Arretta | Arsenal

Michael Arteta sier at han forstår hvorfor Willian har fått sterk kritikk etter de skuffende første seks månedene av sin Arsenal-karriere. Willian signerte etter å ha forlatt Chelsea, men bare etter en stund Fantastisk introduksjon i Fulham Mislyktes hovedsakelig. Han har mistet plassen i Arteritas Premier League XI, etter å ha måttet sitte på benken de siste seks kampene, og har ikke vært i stand til å påvirke mye siden han kom.

Forestillingen hans brenner som en høyt betalende, godt betalt besøkende, og Arteta er enig. “Jeg sier ikke at det er urettferdig fordi forventningene er høye basert på målene han scorer, assistentene han kan lage,” sa han om bredbåndene rettet mot Willian, som ennå ikke har scoret i 24 opptredener. «Du forventer at han skal være i startlinjen, så det er naturlig for folk å skrive ting om ham.

“Jeg krever hva han gjør, måten han trener på, måten han jobber på og måten han presser på for å gi alt på laget. Om han vinner mer eller mindre i spillet er en annen sak. Det kommer ned på kvaliteten han har. “

Willian kan starte første etappe i Europa League runde-32 mot Benfica på torsdag, som nominelt er hjemmekampen til Lisboa klubben, men vil bli spilt i Roma OL i Stadio på grunn av Covit-19 reisebegrensninger mellom England og Portugal. Pierre-Emerick reiste til Abamayang, og Arteta ga kort informasjon om en video vist på Instagram. Fremover for å få en ny tatovering, En handling som bryter med reglene for koronavirus.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

“Hvis noen spillere gjør noe som ikke er i reglene, handler klubben umiddelbart, men alltid personlig,” sa han.

READ  Theory Small kan bli Evertons yngste noensinne 16-åring etter å ha blitt inkludert i FA Cup-troppen

Arsenal knuste hjertet Sen svikt for Olympiacos På dette tidspunktet i forrige sesongs konkurranse og Arteta ønsker at minnet skal kjøre dem denne gangen. “Det var en veldig vanskelig opplevelse for oss alle, slik det skjedde,” sa han. “Men jeg tror det skapte mer lyst til å gjøre mer denne sesongen.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *