Ashley Judd: Jeg ville ha dødd eller mistet et ben uten den afrikanske regnskogen ‘helter’ | Ends & Arts News

Skuespillerinnen Ashley Judd har sagt at hun kunne ha dødd eller mistet et bein uten hjelp fra lokalbefolkningen som kom for å hjelpe henne da hun ble alvorlig skadet i et fall i den afrikanske regnskogen.

Hollywood-stjernen, mest kjent for filmer, inkludert Heat og Double Jeopardy, brakk beinet fire steder og sa at han var nervøs for hendelsen. Den demokratiske republikken Kongo.

Deling av bilder og et langt innlegg på sosiale medier, Jutt, 52, sa at hun tilbrakte fem timer på regnskogbunnen i “primære smerter” før beinene hennes ble håndtert tilbake til en stilling. Han ble kjørt til grusveien i tre timer før han ble kjørt på motorsykkel i seks timer.

Skuespilleren hadde reist til landet for å delta på en forskningsleir om Bonobo-aper.

“Gutter, hvis det ikke var for mine kongolesiske brødre og søstre, ville min indre blødning ha drept meg og jeg ville ha mistet beinet mitt,” sa han i sitt Instagram-innlegg.

“Jeg gråter av takknemlighet. Hver person som ga liv og bidro til åndens frelse i løpet av min strenge 55-timers Odyssey beveget seg dypt.”

Jude, som beskrev de som hjalp henne som “helter”, berømmet Dumercy og Papa Jeans hjelpere, som trøstet henne og behandlet henne umiddelbart.

Han sa at to personer kalt Didier og Maradona hjalp henne i sikkerhet.

“Didier kjørte motorsykkelen,” skrev han. “Jeg vendte bakover, ryggen mot ryggen. Når jeg begynte å falle, for å komme meg ut, ringte han meg til å plassere stillingen min for å lene meg.

Bilde:
Mest kjent for filmer som Judd Heat og Double Jeopardy

“Maradona syklet bak på motorsykkelen og jeg konfronterte ham. Han holdt det knuste benet mitt under hælen, og jeg tok tak i den deformerte overkroppen med begge hendene.

READ  Dua Liba har blitt baktalt av fans for å legge ut 'bli hjemme' og dra på ferie

“Vi gjorde 6 timer sammen på en uregelmessig, robust og verdsatt grusvei som går i regnet i regntiden.”

Judd takket også kvinnene som hjalp ham: “Kvinner! Søstrene mine som holdt meg, de velsignet meg.”

I et tidligere innlegg beskrev stjernen seg selv som “en kvinne i ørkenen”, men sa “ulykker skjer”.

Judd er mest kjent for sitt arbeid i filmer og TV. Hun var en av de første kvinnene som offentlig beskyldte den beryktede filmmogulen Harvey Weinstein for seksuell forseelse.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *