AXWELL ^ INGROSSO til UKEN

Onsdag 2.desember hadde UKEN16 sitt andre artistslipp. Denne gangen braket det løs med det som anses som UKEN16 sine største artister, nemlig AXWELL ^ INGROSSO. Billettsalget starter fredag 4.desember, klokken 14:00.

AXWELL^INGRESSO er en svensk DJ-duo som tidligere har samarbeidet under navnet Swedish House Mafia. Etter debuten i 2014, har de ekspandert enormt og har nå verden for sine føtter. Blant annet var de hovedartist under den store kjente festivalen Tomorrowland. Gjennom sin miks av gamle Swedish House Mafia-sanger og nye hits som har gått sin seiersgang på radiostasjoner over hele kloden, er det ikke rart at de har blitt rost opp i skyene. Dagbladet karakteriserer dem blant annet som ett av verdens aller beste show.

Foto: Benedicte Lynum
Gjennom UKEN blir kontakter knyttet med andre skoler, og Bergen som en studentby blir mer samlet, sier Ola Martin Jensen Larsen. Foto: Benedicte Lynum

I slutten av februar og starten av mars 2016 vil Bergen sentrum være preget av grønt og festglade studenter. Det blir duket til for UKEN16 med ulike artister og arrangementer, det blir noe for en hver smak. Revy, konserter og festivaldag er kun noen eksempler på godbiter som tilbys under UKEN. 25. Februar begynner sprellet og varer helt frem til 13. mars.

UKEN i Bergen har blitt arrangert i hele 18 år, og vil med det gå inn i sitt 19. arrangerende år. Gruppelederen for PR-teamet ved Høgskolen i Bergen, Ola Martin Jensen Larsen, har uttrykt at UKEN16 skal bli helt enormt. Videre ønsker han å formidle at alle studenter burde delta.

– Gjennom UKEN blir kontakter knyttet med andre skoler, og Bergen som en studentby blir mer samlet. I tillegg får du minner for livet og en fest du aldri vil glemme.

Author: Benedicte Lynum