Biden kunngjør utvidelse av Govt-pantelån Amerikanske nyheter

I motsetning til postmesteren, selv i et lekent valg Louis DJ Hans angrep på posttjenesten sto alene.

Etter at Trump hyret en forretningsmann til å lede byrået, mislyktes Dijoy ofte i jobben sin med å hjelpe den tidligere presidenten til å oppmuntre velgerne til å stemme med posten, men bevis tyder på at hans politikk og epidemi har ødelagt posttjenesten. Nå krever mange, inkludert medlemmer av den demokratiske lovgiveren, at Biden og Trump skal handle raskt for å fjerne flertallet av styret for United States Postal Service.

Selv om Python ikke har myndighet til å fjerne Dijo, kunne han umiddelbart utnevne et demokratisk flertall for å fjerne postmesteren, men administrasjonen er ennå ikke aktiv. Mange spør “Hvorfor?”

“Vi tror han kan bevege seg raskt, han trenger å bevege seg raskt, han må være modig – det er ingen debatt om at senatet bekrefter noen, så la oss gjøre det sterkt og kraftig.” Mark Dimontstein, President for American Postal Workers Union.

Men det kan ta litt tid. Representant Jerry Connolly, Formannen for underutvalget for regjeringsaktiviteter som hadde tilsyn med posttjenesten, stemplet Dijoy som en “enorm sak” og ba Pita om å skyte hele styret, men han syntes ikke det var et “rimelig spørsmål” å stille Guardian hvorfor presidenten hadde ikke handlet de første tre ukene.

«Gi ham litt tid. Vi har å gjøre med store problemer – en epidemi, store økonomiske utfordringer, han må avtale kabinett, han har en miljøagenda, ”la Connolly til. “Men det skal være på prioritetslisten. Jeg håper det blir det.”

READ  South China Sea News: HMS dronning Elizabeth advarer om "fare" blant spenninger Verden | Nyheter

Representant Tim Ryan, En avsender i januar Brev Da Biden ba ham om å “rense huset”, forårsaket sene regningsbetalinger, sene kontroller og sene narkotikaleveranser problemer for mange amerikanere, og understreket at det haster. Selv om Dijoy har nektet å frigjøre 2021 med tidsleveringsdata, har tall i desember blitt offentliggjort i saker, noe som viser at bare 40% av førsteklasses e-poster kom i tide – opp fra 92% året før.

Les mer om Tom Perkins rapport: Demokrater ber om fjerning av USPS-leder Trump alliert som ødela posttjenesten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *