Brev til studentene

Av Eirik K. Kjevik, fag- og forskningspolitisk ansvarlig

Den siste tiden har mange fått med seg og lest mitt åpne brev til alle forelesere på Høgskolen i Bergen, der jeg ønsket mer innflytelse av forskning og praksis i forelesningene.

Jeg har fått overveldende mange tilbakemeldinger, gjennom BT og andre aviser. Den beste formen for tilbakemelding har jeg derimot fått fra dere: I kantina, i gangen og på doen på Kronbar under Jam. Dette forteller meg at jeg har representert dere på en god måte.

Nå har dere muligheten til å vise hvor interesserte dere er.

Onsdag 11.november blir det arrangert fag- og utdanningskonferanse på Høgskolen. Her vil dere få det beste innblikket i den forskningen som foregår internt for øyeblikket.

HiBStudent.no kan du finne mer informasjon om arrangementet. Jeg har til og med plukket ut arrangementene etter deres interesser. Når dere stiller opp her, forteller dere Ole-Gunnar (Søgnen, rektor, red.anm) at dere er interessert i å se mer av forskningen og erfaringene på HiB.

Ta deg 30 minutter fri fra en forelesning, eller fra studiet og ta en titt på hva som venter innen ditt fagfelt. Det er ikke et krav om å studere nøyaktig dette selv, men hvor nysgjerrig er ikke du på å finne ut hva som skjer på din avdeling? Det er nå dere har sjansen til å vise hva dere vil.

I år er dette det beste tilbudet for å se forskningen på HiB. Jeg ser for meg at dette er starten på å få denne type informasjon tettere implementert inn i undervisningen. Ta turen, og vis deres interesse!

Author: Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!

Kontrast1

Kontrast1.no er Høgskolen i Bergen og BTS sitt nye nettmagasin. Vi er her for å bidra til en studenttilværelse verdt å fortelle barnebarna!