Britney Spears-dokumentaren vil inneholde en serie filmer

Fantastisk dokumentar Innramming Britney Spears Utgivelsen tidligere denne måneden førte frem det vanskeligste personlige aspektet av Britneys liv. Dokumentaren viser de ødeleggende sidene i den berømte popsangerens liv og hvordan han ble lovlig kontrollert av sin far til 2021. Dokumentaren ble godt mottatt av publikum. Det fikk også en stor del av publikum for kringkastingssidene. Skaperne av dokumentaren hevder å ha noen mer avgjørende bevis og nyheter om Britneys liv som må komme frem. Derfor bestemte de seg for å bringe en oppfølger til denne dokumentaren. Men la oss først se på hva dokumentaren viste.

Innramming Britney Spears

Dokumentaren ble utgitt 5. februar 2021. Regissert av Samantha Stark og produsert av Jason Stallman, Sam Dolnik og Stephanie Breeze. Dokumentaren har en kjøretid på 74 minutter og er en samling arkiverte opptak av Britney Spears, Dave Holmes, Wesley Morris og Felicia Glotta. Dokumentaren ble først utgitt i USA på FX og FX på Hulu. Men så ble den utgitt i forskjellige land fordi den nesten tredoblet kanalenes seerrekord. De er Nederland, England, Norge, Belgia, Portugal, Israel og Australia.

Les: Første titt på Kristen Stewart som Lady Diana i Spencer

Dokumentaren viser hvor beryktet popsanger Britney Spears var under lovlig kontroll av faren Jamie Spears til hun var 39 år gammel. Dokumentaren avslører at Jamie Spears er avskåret fra datterens tidlige liv. I det forteller Kim Caiman, markedssjef i X Jeeve Records, til Jaime at han alltid fortalte henne at datteren hans skulle bli veldig rik og ville kjøpe ham en båt. Spears ble også vist i forskjellige intervjuer som stilte seksuelle og bekymringsfulle spørsmål. Dette inkluderer dart Den største nedsmeltingen i 2007, Det ble dekket av media.

READ  Jesse Wallace fra EastEnders har problemer med å snakke med to politibetjenter

Funksjoner av Spears forhold til sin manager, Sam Lufti, fikk faren til å tenke konservativt i utgangspunktet. Felicia, en tidligere assistent for Spears, sa at hun aldri tvilte på Spears ‘evner og var forvirret om å lære om de konservative. Dokumentaren avsluttes med å vise en liste med navn som meldte seg frivillig til å hjelpe, men trakk seg tilbake. Denne listen inkluderer også Spears-familien. Det ble også vist at Spears ble bedt om å bli intervjuet. Men det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen. Se dokumentaren FX

Generell reaksjon

Dokumentaren kom ut som et sjokk. Det fikk alle personligheter til å kommentere: “Vi beklager, Britney.” Denne linjen har vært populær på Twitter i noen tid. Timberlake har beklaget offentlig via Instagram-innlegget. Denne dokumentaren beskriver allmennhetens interesse for konservatismens psykiske helseproblemer og #FreeBritneyCampaign.

Innramming av Britney Spears-oppfølgeren

Skaperne av den innrammede Britney Spears markerer den kommende oppfølgeren, som sier at det er en måte å tjene mer på konservatisme. Skaperne hevder at det er mange flere måter i Britneys liv enn den delen som er vist på bildet. De må øke hastigheten og kutte mange ting i tide. Skaperne vil utforske mer om Britneys fars rolle i hele konservatismens kontekst. De ønsket å dekke over den nåværende juridiske kampen mot Britney. Skaperne hevder at denne dokumentaren er en måte å hjelpe henne i hennes kamp. De har også mottatt litt interessant informasjon som de ønsker å rapportere videre gjennom oppfølgeren.

Samantha Stark sa: “Jamie Spears er foran nå fordi navnet hans er på rettsforhandlingene. Men tydeligvis var han ikke den eneste som var involvert. ”Utgivelsestid og datoer for denne serien er foreløpig ikke kjent. Men skaperne er sikre på at de opptrer trivielt identiske. Det spekuleres i at oppfølgeren snart skal slippes.

READ  Prinsens kvinnelige hvite due guddom dør, 28 år gammel, 'etter nylig helseforfall'

Vi håper denne dokumentaren vil hjelpe Britney på en eller annen måte til å bekjempe urettferdigheten som har rammet henne. Og hjelpe henne med å straffe alle som har gjort galt.

Les: Kardashian-West-klanen ender når Kim søker om skilsmisse mot jomfru

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *