BW Offshore flytende luft kommer inn på markedet

Maritimt personale

OSLO, Norge – Signerer PW Offshore Stock Exchange for å bli strategisk eier av Ideal SA

Selskapet har investert 60 60 millioner (73 millioner) i Ideal SA, som bygger BW Ideal, et globalt integrert flytende sjøvannsfirma med velprøvd teknologi og evner. Ideal SA vil bli full eier av PW Ideal.

Marco Beanen, administrerende direktør i BW Offshore, sa: ”Vi ser konkrete muligheter i å utvikle maritime produksjonsløsninger for å få til globale energiforandringer. Vi kombinerer våre fire tiår med marin utvikling, økonomisk og operativ erfaring med Ideas beviste flytende sjøvannsteknologi og ekspertise. Vi skaper en mester med betydelig langsiktig vekst og verdibyggende potensial i dette fremvoksende markedet. “

BW Offshore forventer 50% eierandel i BW Ideal. Ideal Management og ansatte forventes å ha omtrent 20% av aksjelisten.

Transaksjonen og varelageret forventes avsluttet i 2021, med forbehold om regelmessige fullføringsbetingelser og myndighetsgodkjenninger.

Ideal har mer enn 60 ansatte, hvorav 90% er ingeniører som dekker feltene som kreves for flytende sjøvannsteknologi og prosjektutvikling. Selskapet har installert to demonstrasjonsvindturbiner i full skala basert på sin patenterte flottørdesign og utvikler betydelige prosjekter som medutvikler i Japan, Europa og USA.

Paul Dubin de la Courier, administrerende direktør i Ideal, sa: “Vår etablerte posisjon innen flott design og engineering, P.W. Kommende utvikler av teknologi og marine fornybar energiprosjekter. ”

02/19/2021

READ  Virtual Technology Showcase: Sletting av hjelpemiddel til eksport av oljefelttjenester vil ikke kvele veksten, spår analytiker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *