Chelsea XI vs Barnsley: Team News, startoppstilling og siste skadeliste for FA Cup-uavgjort

Conte starter sin første start under den nye manager, mens GH ikke har vært med siden Tysklands første kamp mot Wolves forrige måned.

Diego Silva er på bedring etter en lårskade.

Zeiss har slitt med form de siste ukene siden han kom seg etter en lårskade.

Tuchel la til: “I morgen ser vi det beste i ham. Han hadde en god treningsuke.

“Vi stoler på Hakeem som alle andre. Vi tok noen avgjørelser for andre spillere, ikke mot ham. Han vil ha muligheten i morgen til å vise den samme kvaliteten han viser på trening.

“Det er tydelig at han trenger å tilpasse seg kvaliteten i denne ligaen.

“Ajax var en nøkkelmarkør i den nederlandske ligaen, men det er ikke den samme kvaliteten og intensiteten som den er her.

“Vi vil presse ham til den samme forestillingen han ga i Ajax.”

Touchel avslørte da Conte hadde ansvaret for Chelsea at han var en spiller som lenge hadde ønsket å signere – men likte likevel midtbaneduoen Jorkinho og Madio Kovacic.

Likevel understreker han at den franske internasjonale er viktig for hans prosjekter.

“Min colo gjelder alle lederes planer på planeten,” sa han. “Jeg ønsket å legge ham til laget mitt. Han er en Chelsea-spiller og en stor Chelsea-spiller og en av de beste midtbanespillere i verden.

“Jeg er veldig heldig som har ham på laget mitt, så han kommer tilbake. Han kommer tilbake fra skade, vi satte ham på banen uten minutter mot Tottenham. Hjelper.

“Jeg har kjent ham i mange år, vi var veldig imponert over ham på TV, men å se ham live, hvordan han presterer, hvor ydmyk han er, det er en gave å være trener. Jeg er så glad.

“Han begynner i morgen. Hans beste posisjon for meg var en dobbel sekser. Han kan spille en sekser, men hvis han treffer en sekser, må du være mer disiplinert i hans posisjon.

“Han kan gjøre dette, men det vil senke vingene litt, så Double Six er hans beste posisjon. Det ville være mer passende for ham å ha den strukturen vi har i de siste kampene. Avstandene er nær nok til bruke krefter i mottrykk og ballgjenoppretting.

Chelsea lanserer XI: Keba, Emerson, Christensen, Zuma, Alonso, Gilmore, Conte, Hudson-Otoi, Geek, Pulisic, Abraham

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *