Chrysor lager sitt første brønntutende Norge

18. februar 2021

COSLInnovator – Kreditt: COSL

Olje- og gasselskapet Chrysore har utløst en Gerv-letebrønn utenfor Norge i Nordsjøen, sa OKEA, en partner av den godt lokaliserte utvinningstillatelsen PL973, torsdag.

Torsdag 18. februar begynte Chrysler å bore ved COSLInnovator 15 / 12-25 i en velkjent brønn ved bruk av en halv nedsenkbar borerigg.

Vel, utvinningstillatelse PL973, er rettet mot en mulighet som ligger nær Storbritannias grense i Sør-Nordsjøen.

Dette er den første brønnen i to-brønnsprosjektet, inkludert Eilter-brønnen 15 / 12-26, og de første brønnene som er boret av Chrysor som operatør i Norge.

En kontinuerlig sidevei og velprøvd for å evaluere eventuelle funn, sa OKEA.

OKEA har en 30% arbeidsandel i lisenser utstedt i lisensrunden APA 2018.

“Lisensen er rett sør for OKEA-drevne Grewling- og Storescrimton-oppfinnelser. Tidlige boreresultater ble gjort i PL 973, noe som fremskyndet identifiseringen av ytterligere ressurser i området til støtte for disse nåværende feltutviklingsprosjektene,” sa OKE. A. sa.

“Gerv & Elder-brønner er OKEAs første forskningsbrønner siden 2019, og vi er glade for å se hvilke resultater de gir, spesielt de oppdagede ressursene kan støtte den videre modenheten i Growling-prosjektet,” sier OKEA. SVP-underoverflate og brønner i Andrew McCann. Vi har en tredje forskningsbrønn som skal bores senere på året i PL 1060, og vi håper de vil gi ressursene til å videreutvikle eiendomsbasen vår.

Chrysor Norge AS Operatør av PL973 med 50% WI; Potoro A.S.

READ  Nytt tilfelle av smitte Wolverine - ane Chane og Lillestrom - skal isoleres med VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *