Den engelske dub og sub er bekreftet for ‘Face Train’

Demonslakterfilmen ‘Mugan Rail’ fortsetter å slå rekorder i Japan, men hvordan ser du anime-filmen i USA og over hele verden?

Demon Slayer: Kimtsu No Yaiba er nå en av de beste og mest populære anime-seriene i verden, så det er forståelig at fansen ønsker seg nytt innhold.

Etter slutten av sesong 1 i september 2019 var det Kunngjort Det neste prosjektet av forfatterne av ‘Ufotable’ -serien på Twitter blir en film.

Filmen, kalt ‘The Face Train’, blir en live oppfølger fra sesong 1, med Tangiro, Innozuk, Zenitsu og Nesuko ombord på ‘Infinity Train’ og 40 personer er meldt savnet i lokomotivet.

Fans vil imidlertid vite hvordan de kan se Demon Slayer-filmen utenfor Japan på hvilken dato og hvilke nettsteder som vil streame filmen.

74. største film i 2020

‘Demon Slayer: Face Train’ er en anime-film Publisert Fredag ​​16. oktoberTh På teatre over hele Japan.

Etter åpningshelgensrekorden, den offisielle monsterslayer Twitter Ansiktstoget tjente 10 milliarder yen ($ 95 millioner) på bare ti dager.

Filmen fortsetter å bryte sammen Innlegg Den beste åpningshelgen og den beste andre helgen på det japanske billettkontoret, og solgte over 8 millioner billetter.

I januar 2021 er Demon Slayer: The Face-toget i gang Total 90 390 millioner og regnes nå som den fjerde mest innbringende filmen i 2020.

Filmens suksess ble delvis utgitt i IMAX-teatre over hele Japan. I følge Rapporter, Special Imax Edition “Tangiro bruker forbedret lyd for å gi seerne en kampopplevelse mens de bruker vannpusteteknikkene.”

Demon Slayer Face Train: engelsk utgivelsesdato

  • Demon Slayer: Mugen Rail vil bli utgitt på utvalgte teatre “tidlig i 2021”, med støtte- og kaltversjoner tilgjengelig over hele Nord-Amerika, Australia, New Zealand og Europa.

Aniplex of the United States er offisiell Lisensiert Det ble avslørt at ansiktstogfilmen og filmen vil bli utgitt Dramatisk I Nord-Amerika “tidlig i 2021”.

GSC Cinemas var den første Er planlagt En spesiell fan-screening vil finne sted i slutten av januar, etterfulgt av en offentlig screening som starter 4. februarTh. Imidlertid har ingen ny utgivelsesdato blitt utgitt for nordamerikanske teatre siden dette opprinnelige prosjektet ble utsatt på grunn av epidemien.

Over store deler av Europa er det en tilsvarende motbydelig ventetid på at ansiktstoget skal slippes på kino.

Bilde Premier Med Manga Entertainment (Storbritannia og Irland), Selecta Vision (Spania), Dinette (Italia), Vaginim (Sverige, Danmark, Frankrike, Holland, Norge, Finland og Belgia) – men igjen, ingen spesifikk utgivelsesdato er bekreftet i disse regionene .

Filmen vil imidlertid bli utgitt 25. mars på tyske, østerrikske og sveitsiske teatre takket være Peppermint Anime.

I Australia og New Zealand, Madman Entertainment Filmen har premiere 25. februar.

I India er det PVR-kinoer Er sagt Mukherjee er i samtaler med distributører for å bringe toget til indiske teatre i 2021.

Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen. Men med tanke på den utrolige suksessen så langt, vil noen teatre sannsynligvis be om spesiell tillatelse til å vise ansiktstoget.

Interessant nok kan lisensavtalen med Imax (lik den i Japan) lages over hele verden – for tiden med 41 land Bevaring Offisielle Imax spilleautomater.

Det er imidlertid viktig å merke seg at internasjonale utgivelser avhenger av teatrets åpenhet, noe som er usikkert med tanke på dagens koronavirusinfeksjon.

Denne artikkelen vil bli oppdatert så snart ytterligere informasjon om den internasjonale utgivelsen av Mugan-toget er bekreftet.

Vil Demon Slayer-filmen bli streamet i animasjon eller crunchroll?

I skrivende stund er det ingen informasjon som tyder på at Demon Slayer-filmen vil bli utgitt på Funimation, Crunchroll eller andre streamingtjenester.

Imidlertid forventer fansen at filmen vil være tilgjengelig på strømmesider på et eller annet tidspunkt etter teatralsk utgivelse.

Det første stedet for å vise filmen var Fanimation, produsert av Aniplex of America, en nordamerikansk teaterutgivelse Samarbeid Med animasjonsbilder.

Selv om anime-serien er veldig populær på andre strømmesider som Crunchroll og Hulu, kan filmen være tilgjengelig på disse nettstedene noen måneder etter Funimation-premieren.

Denne artikkelen vil bli oppdatert så snart mer informasjon er offisielt kunngjort.

Skrevet av Tom Levelin – [email protected]

I andre nyheter, How to Watch The Demon Slayer Movie: Confirmed for English Face og Sub ‘Face Train’

READ  Innfødte filmskapere får synlighet til tross for globale bevegelser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *