Den ‘katastrofale’ låntakeren kan sendes tilbake til Old Trafford

A.C. Rapporter antyder at Diego Talotman kommer tilbake til UDT om sommeren etter at lånetiden hans med Milan kom tilbake til dårlig tilstand i løpet av helgen.

Ole Gunner kom til den italienske klubben på høyre side i en sesongbasert låneavtale i oktober etter å ha unnlatt å spille nok tid under Soulskeijer på Old Trafford.

Talot ble med i Premier League-klubben fra Porto i 2018 da han var manager for portugisiske Jose Mourinho.


Postkasse: Trenger Man United nye spillere eller en ny manager?


21-åringen har slitt med å imponere under Stefano Pioli denne sesongen, og dukket opp 17 ganger i alle konkurranser med Talot, og startet bare fem starter i Serie A denne sesongen.

Det ble blandet spekulasjoner i om Milan kunne dra til San Siro permanent om sommeren Men hans dårlige oppvisning mot Specia ser ut til å ha overbevist media i Italia om at han neppe ville stole på.

Våre venner Game Witness Sammensatt reaksjon fra italienske medier med Milan News Beskriver forestillingen hans i De tapte 2-0 for Spania lørdag Som ‘katastrofal’ og ‘forferdelig’.

En annen Milan Live Sa: ‘Portugiserne ga igjen og igjen en for det meste negativ ytelse, som ble avvist av alle.

‘Dette er ikke første gang Talot ikke viser seg å være like. Med unntak av San Siro-kampen mot Europa League-rivalene Sparta Brock, scoret han ett mål og en assist, og prestasjonene hans var aldri positive. ‘

READ  Arsenal mot Manchester United: Kampforhåndsvisning | Premier League

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *