Den norske hæren legger til 20 CV 90-tallet i flåten

BAE Systems har mottatt 20 tilleggsordrer fra det norske militæret CV90 infanterikampvogner Å øke kampkraften til den nåværende marinen. Forsvarsmateriellbyrået har tildelt mer enn 50 millioner kontrakter for å øke hærens flåte til 164 kjøretøyer som en del av arbeidet med å vokse og modernisere i møte med økende trusler.

Multimedia er omtalt i denne pressemeldingen. Se hele utgivelsen her: https://www.businesswire.com/news/home/20210218005567/en/

BAE Systems mottok en ordre fra den norske hæren om å øke sin nåværende marine kampevne til åtte multibærertyper på 12 ingeniør- og CV90-infanteri. Fotokreditt: BAE-systemer

Norge er en av syv CV90-brukere og er den siste kunden som oppgraderte sin flåte med krigsprøvde CV90-er, etter betydelig levetidsforlengelse og forbedringer fra midten av livet fra Sveits og Nederland. Den nye norske bestillingen på 12 ingeniør- og åtte multibærer CV90-varianter er planlagt til 2023.

“Vi ser frem til å distribuere 20 mer moderne CV90-krigsstøttebiler i den norske hæren,” sa Ivind Johann Kwalik, brigader, Land Systems Division, Forsvarsmateriellbyrået. “Disse ekstra kjøretøyene vil gi rom for manøvrering og kampkraft for det norske militæret, slik at militæret kan fullføre sine oppdrag ved å bruke verdens mest avanserte IFV-kjøretøy.”

PAE Systems Hooklands, en CV90-produsent med base i Arnskoltsvik, Sverige, vil levere de nye kjøretøyene i samarbeid med Ritech, en norsk CV90-partner. Med Ritech i sentrum av Local Industrial Cooperation Center, vil 30 potensielle norske leverandører være ansvarlige for oppgradering og reparasjon av komponenter, samt levere nye delsystemer og tekniske løsninger som en del av den fremtidige utviklingen for den norske CV90 Navy.

“Vi har en sterk oversikt over å levere rettidig, kostbar og høy kvalitet til det norske militæret. Denne oppfølgingsordren viser viktigheten av vellykkede forhold til innenlandske industripartnere som Ridek,” sa Tommy Gustafson-Rask. Administrerende direktør i BAE Systems Hucklands. “Når vi jobber med å oppgradere den norske hærens nåværende CV90-flåte, vil det å utvide båndene med den lokale industrien naturlig komme sluttbrukerne til gode.”

BAE Systems har en vellykket historie med industrielle samarbeidsprosjekter i Norge som har styrket industripartnerskap, transformert teknologisk kunnskap og overgått kundens forventninger og behov. I løpet av den siste CV90-kjøps- og oppgraderingsavtalen tilbød PAE Systems Hucklands 100 prosent kompensasjonsavgift fem år i forveien.

PAE Systems og Ritech ser frem til å styrke forholdet til en vellykket implementering av denne avtalen. “Vårt samarbeid med det norske forsvaret og PAE Systems Hooklands er basert på tilliten og erfaringen fra alle involverte parter.” Vi forventer at prosjektet vil gi langsiktige muligheter for mange norske leverandører over hele landet. “

Norge er en av syv europeiske brukere som kjører CV90. Andre er Danmark, Estland, Finland, Sveits, Sverige og Nederland. Med over 1300 kjøretøy i drift i forskjellige varianter, er dette kjøretøyet bevist og designet for å møte fremtidig utvikling for å møte voksende reiser.

Se originalversjonen på Businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210218005567/en/

Kontakter

Ola Thorne, PAE Systems Hawklands, Sverige
Mobil: +46 (0) 708 335000
ola.thoren@baesystems.se

Rebecca Services, PAE Systems, Inc.
Mobil: +44 (0) 7825 948274
rebecca.surtee@baesystems.com

www.baesystems.com
BAESystemsInc

READ  Europeiske byer med høy dødelighet på grunn av luftforurensning er identifisert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *