Det er et lite problem å insistere på at Klopp får komme hjem …

Stan Colimore vurderer retur av Liverpool-sjef Jurgen Klopp til Tyskland for å “jobbe” for å sørge over morens død. Erm

Riyadh er ingen steder å finne
‘Kona til Riyadh Mahrez, 28, etter klassikeren, sa at hun ble’ bøtelagt for å være for varm ‘og sa til Lockdown Raid-politiet:’ Vil du ikke feste? ‘ Mandag lunsjtid, Den etterlengtede oppfølgeren til tirsdag kommer:

‘Riyadh Mahrez’s Covidot-kone, sokker salg treffer online etter lockdown fine’

Det skal understrekes at dette er den ledende historien om et fotballnettsted på den travleste tiden på dagen for online trafikk. Også Rita Johal og Riyadh Mahrez har delt seg. Så, en dag etter to Premier League-kamper og noen timer før starten på Champions League-utslagsfasen, er den største nyheten at ‘kvinnen åpner en online-konto’. Fantastisk.

Tiår og råtten
Stan Colimore frykter sin Jurgen Globe og Liverpool Daily Mirror Unnlatelse av å kvalifisere seg til Champions League denne sesongen betyr at alt de nylig har bygget har blitt ‘knust’.

‘Mulige signaturer vil tenke to ganger om å dra til Anfield,’ advarer han. Sommeren 2016, da det ikke var noen europeisk fotball for å imponere spillerne, signerte de med Sadio Mane, Giorgino Vijnaltham og Joel Matip. Hver startet tre år senere i Champions League-finalen, og de var i orden da de vant tittelen sesongen etter.

The Globe kan takle den verste situasjonen med å ikke kunne imponere spillere med Champions League-fotball på en sesong.

“De som allerede er i klubben – spesielt Mo Sala – vil bli overrasket om sommeren er det rette tidspunktet for en forandring,” legger han til. Hvorfor ‘spesielt Mo Sala’? Hvem vet. Men de eneste førstelagsspillerne fra Liverpool hvis kontrakter utløper før 2023 er Vijnaltham og 35 år gamle James Milner.

READ  David Lewis: Michael Arteta sier Defender er et "nøkkel forbilde" for Arsenal-ungdommer Fotballnyheter

Globe har kanskje den verste situasjonen for noen spillere som vurderer fremtiden for en sesong, men Liverpool kontrollerer fortsatt situasjonen.

Å ikke kvalifisere seg til Liverpool Champions League vil ha innvirkning. Det er veldig åpenbart. Men å “ikke kvalifisere seg til Champions League vil gi 10 år i trøbbel” er åpenbart P * låser.

FFS, FSG
Colimore er snill nok til å kalle Globe en ‘løsning’ på disse problemene.

‘Vel, klart, eierne vil at Fenway Sports Group skal bruke store penger, gi store løfter og vise frem Manchester City og Manchester United.

Sommeren 2020 brukte de 72,7 millioner dollar. Manchester United brukte $ 63 millioner. Kan du gå en uke? Uten å foreslå at Liverpool burde utnytte midlene sine i en global epidemi, for å takle antall skader, som til slutt vil avta?

Ikke alt arbeid og spill
Colimore, som fullførte hat-tricket, hadde rett da Jürgen Klopp sa at han skulle ‘ta seg tid til å trekke seg om sommeren, reise hjem til Tyskland og være tilbake med familien som en gruppe’. Merke.

Men dette er ikke ‘jobben med å holde deg i et annet land på tidspunktet for en kjæres død i hjemlandet ditt’. Dette er tilfelle med Tyskland som innfører reisebegrensninger for land som er mest berørt av dagens helsesituasjon. Det har ingenting med ‘arbeidet’ hans å gjøre.

‘Han må være ærlig med seg selv om han kan få det han trenger ut av spillerne sine neste uke eller i sin nåværende sinnstilstand.

‘Også, jeg ser til og med på om det er en måte for ham å komme tilbake nå, selv om det bare er i noen dager, hvis han sier at han ikke kan.

Det er ingen måte Globen kan komme tilbake nå uten å bryte reglene. Dette er virkelig en situasjon, men det er egentlig ingenting noen kan gjøre. ‘Jobb’ betyr muligheter Hjelper virkelig med å rydde tankene. Mediawatch mistenker virkelig at Liverpool vil tvinge dem til å klare mer tid.

READ  Wolves Safe Jose Credit Signature

Kokt ris
Det er latterlig å tenke at Declan Rice har vurdert noe annet enn sine internasjonale sjanser for Irland. Så ser på Solen Det er litt rart å si at han ‘spøkende’ spottet Jesse Lingard etter at han ‘trakk rangeringene’ for å bøte West Ham.

Først var det West Hams første straffespark i Premier League-sesongen. De har ingen offisiell, autorisert person. Mark Noble, Michael Antonio, Marco Arnadovic og Andre Aye tok de 12 siste mellom seg. Manuel Lancini hadde tatt den siste straffen for enhver West Ham-spiller på banen på den tiden. Det var også i november 2017. Han savnet også. Ingen trekkrangeringer.

Men Rice er klubbkaptein og Linkard er låner. Før den morsomme bakvaskelsen om ‘han vet at han må gi meg pennen’, ville det vært overraskende om førstnevnte ikke hadde prioritert sistnevnte. Ikonisk.

Ned og tvil
Det ser ut til at det er en rolle for folk å late som de forlater Manchester United. Morsomt, altså.

Først, The Nettstedet Daily Express Bruno Fernandez har kunngjort at han ‘avslutter en ny kontrakt’, til tross for at hans nåværende har fire år igjen og muligheten til å løpe i ytterligere 12 måneder.

Deretter Solen Edinson Cavani og Juan Mata sa at fremtiden var “tvilsom” fordi klubben ennå ikke hadde implementert de ett-års forlengelsesreglene.

Nå som Daily Mirror Vi vil tro at ‘Ole Gunner Soulscare har reist mistanke etter å ha innrømmet at ingen har snakket med ham om en ny avtale for hans Manchester United-fremtid’.

De har i det minste sitater fra lederen, derimot, som krever mange antagelser for å komme fra “Jeg tenkte ikke på det, vi diskuterte ikke noe om det”. Man UTD Future with Term Contract ‘.

READ  Celtic FC krever politiets handling etter å ha blitt misbrukt av dårlige sekteriske spillere i Ibrax før kamp mot Rangers

Det hadde vært et sjokk hvis Soulscare og United hadde forhandlet frem de nye reglene i midten. De kunne teoretisk fullføre først, eller de kunne blø niende. De kan vinne et trofé. Hvilken klok klubb og manager under disse omstendighetene forhandler om en kontrakt?

Anbefalt lesing av dagen
Andy Brussel Ann Diod Upamekano.

Miguel Delaney Husk å komme tilbake.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *