Det hvite hus introduserer initiativet for ren energi, $ 100 millioner i teknologifinansiering, Energy News, ET Energy World

WASHINGTON: Biden-administrasjonen kunngjorde torsdag at US Department of Energy finansierer $ 100 millioner dollar for å støtte energiteknologier med lite karbon og opprette en arbeidsgruppe for å utvikle og markedsføre dem.

Den nasjonale klimarådgiveren Gina McCarthy kunngjorde på det første møtet i Det hvite husets nasjonale klimaarbeidsgruppe, som inkluderer regjeringsledere fra 21 føderale organer. Arbeidsgruppen ble dannet 27. januar av president Joe Bidens ordre om å takle klimaendringene.

McCarthy gjentok at Biden-administrasjonen håper at en aggressiv overgang til en ren energiøkonomi kan revitalisere den amerikanske økonomien og skape arbeidsplasser.

“Vi oppfordrer USA til å skape rettferdige lønninger, rettferdig og rettferdig sysselsetting i lokalsamfunn over hele landet som er i forkant av ny produksjon av ren energi og ny teknologi, verktøy og infrastruktur. Det skiftende klimaet,” sa McCarthy.

Det hvite hus sa at den nye arbeidsgruppen for klimainnovasjon vil fokusere på kommersialisering av teknologier som direkte luftfangst og batterilagring, og vil “fokusere på forskning for å forbedre og bygge kritiske forsyningskjeder for ren energi i USA.”

Department of Energy sine avanserte forskningsprogrammer Agency-Energy, eller ARPA-E, finansierer høyrisikobatterier, men neste generasjons batterier for elbiler og konvertible energiprosjekter som å spare energi fra vind- og solenergi.

Den forrige Trump-administrasjonen prøvde å stoppe ARPA-E og kredittprogrammene fra avdelingen, men planen hadde topartsstøtte i kongressen, og lovgivere fortsatte å finansiere den.

READ  WhatsApp: para que puedas subir videos de YouTube a tus niveles | Crónicas

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *