Det morsomme datingspillet gjenopptas kommer til ABC

Jeg elsker å se alle de gamle sportsprogrammene som er tilgjengelige i disse dager på nostalgiske kanaler og streaming. Viser som passord, What’s My Line, The Newlywed Game, Tottle Tales og Match Game. Det morsomme er at når stjernene dukket opp i dette spillet, fant de ikke skuespilleren. De ønsket å tjene til livets opphold, de var så morsomme å se på.

Ifølge tvline.com, ABC vil spille matchmaker igjen med relanseringen av “The Dating Game”. Den blir fylt med noen av favorittstjernene dine.

Populært datingspill Åtte episoder snappet ordren Alfabet nett, med Den nye jenta vert for alun Zooey Deschanel og Grammy-vinnersanger Michael Bolton.

Hvis du får sjansen og går til rett tid og ser på noen av disse gamle showene, er de tidløse og morsomme. Jim Lange En Jo bedre Spillprogram er alltid vert.

Dating spill Opprinnelig sendt på ABC fra 1965 til 1973, og oppdatert flere ganger om syndikering på 70-, 80- og 90-tallet. Selv om det er originalt Dating spill Ikke en populær versjon, mange kjente stjerner dukket opp som deltakere på showet før det ble populært, inkludert Burt Reynolds, Steve Martin, Farra Bassett og Suzanne Somers.

Jeg tror dagens sportsutstillinger ikke kan sammenlignes med showene på 50-, 60- og 70-tallet. Jeg liker også de gamle sitcoms som utgjør den tiden. Du kan fange mange av disse Viser på Amazon Prime. Kos deg med barna.

. “}” Dataark-brukerformat = “{” 2 “: 33554688,” 11 “: 4,” 28 “: 1}”>

Også: 10 beste eksempler på langsom TV – 62 timer med stressfri video

Sjekk ut: TV-steder i hver stat

READ  Teatralsk, serie 2, anmeldelse: Innovasjon har blitt gammel og glad

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *