Distribusjonsavtale for Warner Music Norway med Norges label GEMS

Bergensbasert plateselskap GEMS Warner Music har signert en distribusjonsavtale med Norge.


Reklame

Gems ble startet av Ruben Nessie, grunnlegger av Brilliance Records, hjemmet til superstjernene Sikrit og Aurora, og Khair Loody fra Matt Management.

Nylige GEMS-utgivelser har kommet fra artister som Iris, Jonas Hippie og Dassie.

Med mange års erfaring legger Nessie og Loody nå popstjernen Hetta May, produsent-supergruppen Cabin Fever og Breakout-stjernen Ur Monarch til artistlisten sin.

Ness ே sa: “Kear og jeg snakket en stund om et samarbeid, og for omtrent et år siden begynte vi å lede en kunstner sammen.

“Det føltes naturlig å jobbe sammen, vi bestemte oss for å slå oss sammen og lansere et nytt merke, og Voyla! GEMS ble født. Vi ser frem til å oppdage nye perler og syltetøy og designe / lage dem!”

“Vi lette etter en bestemt partner for å dele visjoner og ambisjoner som vår. Vi var glade for deres entusiasme og vi er glade for å jobbe så tett med det fantastiske bandet på Warner Music Norway!”

“Khair og Ruben er profesjonelle med interessante plater for å utvikle talent, så vi er glade for at de valgte Warner Music som sitt nye label-hjem.”

Blad o. Rip, Warner Music Norway

Warner Music Norway Daglig leder Leaf O. Ribe sa: “Vi er veldig glade for dette partnerskapet med GEMS.

“Khair og Ruben er profesjonelle med interessante plater for å utvikle talent, så vi er glade for at de valgte Warner Music som sitt nye label-hjem.”

Musikkvirksomhet over hele verden

READ  - Jeg kan være utenfor grensene - VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *