‘Er ikke dette vakkert?’ Spør ambassadøren mens han deler en vakker video av Norge

“Norge er et magisk sted, det har stått på listen min i mange år,” sa en Twitter-bruker i en kommentar til videoen.

Skrevet av Trisha Senkuptha

Lagt ut 15. februar 2021 00:08

Den norske ambassadøren Eric Solheim deler ofte forskjellige typer videoer på sin personlige Twitter-profil. Hans siste rolle i sitt eget land er ikke annerledes. Klippet har nå overrasket folk, og det har sjansen til å forføre deg også.

Opprinnelig delt av en Twitter-bruker Dr. Ajayita, Retweetet Solheim videoen. “Norge, mitt eget land!” Solheim twitret med en hjerteemoji. Han spurte folk: “Er ikke dette vakkert?” Spurte han.

Videoen åpner for å vise en vakker beliggenhet med hus som ligger ved bredden av elven. Se klippet og gjør deg klar til å bli lamslått.

Med over 83 000 visninger har videoen nå bedt folk om å dele alle slags kommentarer. Folk kunne ikke slutte å kommentere skjønnheten til dette stedet. Noen få skrev om hvordan Norge er et vakkert land.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. Norge er et godt eksempel på hvordan natur, mennesker, teknologi og industrialisering kan overleve! ”Skrev en Twitter-bruker. “Ser ut som et levende maleri,” delte en annen.

“I den raske lille videoen blir likheten avslørt … skyene, vannet, landet og lyset ser ut til å løpe sammen,” delte en tredjedel. “Norge er et magisk sted, det har stått på listen over bøtter i mange år,” sa den fjerde.

Hva er tankene dine om videoen?

Lukk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *