Erling Haaland: Manchester United-trener Ole Gunnar Solskjær etter ledelsen til Borussia Dortmund-spissen | fotballnyheter

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sa at han følger ledelsen til Erling Haaland og støtter Borussia-spissen Dortmund for å ha en vellykket karriere.

Haaland har vokst til å bli en av de mest produktive spissene i verden, etter å ha scoret 38 mål på 40 kamper for Dortmund siden han ble med fra Red Bull Salzburg i slutten av 2019.

Solskjaer, som trente Haaland under sin trening i den norske klubben Molde, møtte angivelig 20-åringen før han flyttet til Tyskland etter at speiderkaptein Marcel Bout fikk øye på ham spille mot Liverpool i Champions League forrige sesong.

bilde:
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har jobbet med Haaland i den norske klubben Molde

Sky Sports News Å forstå at United hadde oppfylt vilkåret om å frigjøre Haaland på 20 millioner euro på det tidspunktet, men ikke var i stand til å bli enige om vilkårene for overføringen, da han mente at snublesteinen var verdien av den endelige kjøpsopsjonen som kreves hvis den norske internasjonale spilleren flyttet til Old Trafford.

På spørsmål om deres tidligere forhold kunne hjelpe United til å konkurrere om hans signatur, sa Solskjær til den norske avisen. VG: “Jeg er helt sikker på at Erling vil ha en flott karriere, og jeg har alltid sagt det. Jeg følger Erling nøye. Tilbrakte vi 18 måneder sammen eller nesten det? Kanskje nesten to år. Det var en flott tid.

Erling Haaland scoret to ganger for Dortmund, men klarte ikke å stoppe lysbildet for å beseire AP
bilde:
Haaland flyttet til Borussia Dortmund fra Red Bull Salzburg i slutten av 2019

“Han vil definitivt ha en flott karriere både for Norge og for klubben sin. Han har det utrolig bra for Dortmund, så vi må se hvor han havner. Som nordmann og noen som har jobbet med ham, er det selvfølgelig flott å se det han har det bra. “

READ  Når etterspørselen etter kald snapkraft øker i Nord-Kina, er is i Bohai Bay blokkert

Haaland er under kontrakt i Dortmund frem til 2024, men en straffeklausul på € 75m (£ 66m) er rapportert, som vil tre i kraft sommeren 2022.

En håndfull store europeiske klubber har blitt knyttet til Haalands trekk, inkludert Uniteds Premier League-rivaler Chelsea og Manchester City, samt La Liga-gigantene Real Madrid og Barcelona.

Solskjær la til: “Vi vil gjøre vårt beste for å være et bedre lag, og vil streve for å være en bedre spiller, men hvor vil han havne? Jeg vil ikke si noe annet enn lykke til. Hans valg er opp til ham. “

Søndag 14. februar klokken 13:00

Starter klokken 14:00

I dag scoret Haaland fire mål på 21 minutter

Haaland begynte sin karriere i hjembyklubben Brian i 2016 før han inngikk kontrakt med Moldie da han var 16 året etter.

Under Solshire scoret Haaland fire mål på 20 kamper i løpet av sin første sesong, men avsluttet 2018-sesongen som klubbens toppscorer med 16 i alle konkurranser.

Han scoret fire mål mot ubeseirede serieledere Bran de første 21 minuttene i juli 2018, og Solskjær mener at samtalen duoen hadde dagen før den kampen var et viktig øyeblikk i deres forhold.

Haaland scoret 16 mål i alle konkurranser for fødselen sin i løpet av 2018-sesongen
bilde:
Haaland scoret 16 mål i alle konkurranser for fødselen sin i løpet av 2018-sesongen

“Jeg tror Erling husker da vi satt i Lopez (Moldes treningsfelt) dagen før kampen mot Bran. Jeg følte at dette var en viktig dag for hans fødsel, for ham og for vårt forhold.

“Han hadde en veldig dårlig tid før det. Han husker det kanskje selv. Det er veldig morsomt å følge ham. Han kommer til å ha en lang, lang og lang karriere som vil overgå det meste av det som enhver norsk fotballspiller har gått gjennom.”Eric Bailey og Paul Pogba, Manchester United0:48

Solshire sier at Manchester United-forsvarer Eric Bailey er klar til å møte West Brom i Premier League på søndag, men Paul Pogba er fortsatt skadet.

Hvor er prioriteringene til Man United i sommermarkedet?

Etter at Manchester United mistet mer bakke i Premier League-titteløpet sist helg, Sky Sports News Reporter James Cooper vurderer hvordan sommeroverføringspolitikken på Old Trafford kan ha nøkkelen til et vedvarende angrep neste sesong.

Cooper ble med Presentasjon for en podcastanmeldelse For en spesiell regional gjennomgang av alt relatert til Manchester United, da den sene lørdagens uavgjort med Everton og sommeroverføringsstrategien var blant en rekke temaer diskutert …

angriper? Sancho? Pogba?

“Edinson Cavani ga Manchester United et veldig kult problem. Ole Gunnar Solskjær sa at Uruguay gjør nok for å sikre en ny avtale på Old Trafford, og jeg tror ikke United vil la Cavani gå i lys av utseendet. Folk lurte på om han hadde ben for utfordringen, men ” [he] Han har, og kan gjøre ting som andre angripere ikke kan gjøre

Vi har snakket om at Cavani er mentor for Marcus Rashford og Anthony Martial, men den ene tingen som ikke er nevnt er Mason Greenwoods renessanse. Han kom i trøbbel i sin andre hele sesong i Manchester United, men jeg tror Cavani hadde en rolle ved å lede ham dit han og Manchester ønsket at United skulle være.

Erling Haaland, Jadon Sancho og Borussia Dortmund
bilde:
Haalands lagkamerat Jadon Sancho for Borussia Dortmund har også blitt knyttet til et stort pengetransport til Manchester United.

“Så når Cavani blir værende i ett år til, gir dette Manchester United en exit fordi, med den beste viljen i verden, ikke dette sommervinduet vil være alles ønske fordi den økonomiske situasjonen er verre enn den var i fjor sommer.

“Det er to kritiske elementer for hva Manchester United gjør. For det første om Paul Pogba går, og de kan frigjøre litt penger og lønn, og for det andre hvordan Amad Diallo gjør opp. Han har spilt to fantastiske kamper med U-23-laget, hvis han kommer og spiller for Manchester United og spiller dette Høyrekjøringen da han var 18 år, med muligheten for at han hadde en full karriere foran seg på Old Trafford, kunne endre det han ser opp til om sommeren.Forhåndsvisning av bildet3:07

GRATIS SE: Høydepunktene fra Manchester Uniteds uavgjort med Everton i Premier League

For øyeblikket tror jeg de ser etter en sentral forsvarer, og kanskje andreplassen på listen er høyreback, for å gi Aaron Wan-Bissaka den slags konkurranse som Alex Tillis har gitt Luke Shaw i venstreback.

“Jeg ser egentlig ikke en forespørsel om en linje foran, midtre spiss fordi Cavani er der, og jeg vet ikke om økonomien vil tillate dem å gjøre det og bringe inn en midtstopper og en høyreback. Dynamikken er veldig interessant, jeg tror ikke det er en prioritet akkurat nå, og det samme gjelder Jadon. “Sancho, der skipet kan ha satt seil.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *