Fotball, Tobias Hends | Tobias nekter å fortsette med Hends Elite-serien: – Gjelder ikke meg

Tobias Hends sa opp det meste av sin lukrative lønn i Casimpasa og signerte en låneavtale med Surfsburg 08 for resten av sesongen. Men hvis vi tror 22-åringen, blir han ikke å se i Eliteserien etter nyttår.

Walleye (Netavision): I 2019 fylte Hendz tingene sine i Surfsfork 08 og vendte nesen mot Tyrkia, men ikke så mye tid som han forventet i Casimpas.

Halvannet år senere ble det kunngjort at Mosingen skulle spille siste sesonghalvdel i sin gamle klubb i Norge. Men hvis vi tror hovedpersonen, vil vi ikke se noe annet enn 22-åringen i norsk fotball i begynnelsen av året.

– Allerede mye interesse

Den tekniske midtbanespilleren åpnet godt på comeback for surfing og hjalp de blåkledde mennene til å slå en dårlig trend. Dette burde ha skapt interesse for fotball rundt om i Europa fordi planen ikke er å bli i “Solbian” etter sesongen.

– Jeg kom hit med det mål å skape minst ett målpoeng per kamp, ​​men har for tiden seks poeng fra ni kamper. Så jeg er ikke helt fornøyd med det jeg har oppnådd. Men samtidig er det klubber som allerede har kunngjort sin interesse, så det lover å være bra, sier han til Netavision.

– Hvilke klubber snakker vi om, hva forestiller du deg?

– Foreløpig har noen forespørsler kommet fra Polen og Tyrkia, mens andre er litt forskjellige i Skandinavia. Jeg har muligheten til å spille i Europa og utenfor Skandinavia.

– Er det ikke hensiktsmessig å fortsette i Norge?

– Nei, det gjelder ikke meg.

Les også: Fagermo misfornøyd etter VIP-overtidsspill: – Jeg er skuffet

READ  Kinas søk etter gullmedaljer sender vinter-OL til intensive treningsleirer i Norge

Artin Avihangi, agenten til nettavisspilleren, har snakket og han kan bekrefte det hans klient sier.

– Tobias har halvannet år igjen av kontrakten med Casimpas, men vi forestiller oss at han vil finne seg et annet sted. Vi har allerede lagt merke til den økende interessen for ham, men forhåpentligvis vil flere komme etter sesongen. Vi forventer både utlån og en permanent avtale, så ting vil sannsynligvis skje raskt i januar, ”sa Avihangi til New Wave Management.

Viktige alternativer i Tyrkia

Etter gode prestasjoner i Europa League for Surfport var det stor interesse rundt Heinds før kåringen kom mot tyrkiske Kazimbasa. Daglig fotball var lenge usikker, det var mange alternativer for både trenerteamet og laget, og nå har klubben byttet trener for andre gang på få uker.

– Du må være ærlig at det noen ganger var litt forvirrende, men jeg trivdes også i Tyrkia. Klubben har tro på meg og de vil få meg tilbake etter jul.

– Ser du dette som en mulighet til å komme tilbake til Kasimbasa?

– Det som gjør Tyrkia spesielt er at det er veldig uforutsigbart, så ting kan endre seg veldig raskt. Hvis de fortalte meg etter sesongen at de liker meg helt, bør jeg vurdere det. Men du må nesten vente og se.

Les også: Eksperter tror ikke det de så da Klimt vant Rosenborg: – Det verste jeg noensinne har sett

Før de aksepterte det tyrkiske eventyret, deltok flere nederlandske klubber i kampen om hans signatur. Men først og fremst er det ikke ERTVC som er i forkant av Heinds personlige preferanse.

READ  Vaksinen er nå tilgjengelig i Norge - VG

– Det er mange som hevder at spillestilen min passer i Nederland, og det er mange spennende klubber der ute. Samtidig er det mange som har dratt dit uten å lykkes, og da er det ofte vanskelig å gå ut til andre klubber.


Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *