Gareth Bales holdning ble slått av den tidligere Tottenham-stjernen Dimitar Berbatov

Real Madrid Stjerne Gareth Bale Tidligere Tottenham-spiss Dimitar Berbatov har blitt sterkt kritisert for sin lånerelaterte tilnærming i Nord-London denne sesongen.

Welsh International kom tilbake til sin tidligere klubb for en sesong tidlig på 2020/21 Zinedine Zidane I den spanske hovedstaden.

31-åringen klarte imidlertid ikke å ha noen innvirkning Jose MourinhoTo ligaer starter denne sesongen.

Den portugisiske sjefen påpekte sin sinne over Bales rolle tidligere denne uken for ikke å kunne spille mot Everton på grunn av en dårlig følelse av en skade, og Berbatov har uttrykt sin egen irritasjon over situasjonen.

“Mye har blitt sagt om Bale etter Mourinhos kommentarer, bortsett fra Evertons nederlag mot Spurs i FA Cup,” ble han sitert på. Fotball. London.

“Hvis Bale har en skanning, et problem som kan føre til skade, kan jeg forstå hvorfor han ikke vil spille. Hvis ingenting annet, hvis han er fri til å spille, er hans valg å ikke spille et problem.

“Hva vil det si å si at du er for flau til å spille hvis du har blitt skadet? Jeg må oversette dette til noe, jeg vet ikke hva det er, men situasjonen er komplisert og tilsynelatende er Mourinho ikke fornøyd.”

Tottenham-manager Jose Mourinho

Uansett lagets rolle under Mourinho, vil Bale forbli i England til slutten av kampanjen, men det er lite sannsynlig at avtalen vil bli gjort permanent i sommer.

Med bare ett år til å gå på Los Blancos-avtalen, vil Madrid komme tilbake før 2021/22-sesongen.

READ  Tampa Bay Bookners 31-26 Green Bay Packers: Tom Brady vil by på syvende Super Bowl-seier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *