Gigantisk pilot-kompletteringssystem ved det nye Philadelphia-anlegget

Dykk kort:

  • Beepot jobber med Digital Labs The Giant Pilot automatisk mikrofyllingsteknologi På e-handelsstasjonen som lager dagligvarer i Philadelphia, kunngjorde Aholt Delhaise-enheter tirsdag morgen.
  • Giant Direct-anlegget, som ligger på 3501 Island Avenue, skal åpnes i november ved hjelp av robotteknologi fra Autostore i forbindelse med dagligvareprogramvare og Big Stations levert av Swisslock, installasjonssenteret på 124.000 kvadratmeter.
  • Giant har økt sin evne til å oppfylle e-handel i kjølvannet av kjedens fortsatt sterke etterspørsel etter online dagligvaretjenester i Philadelphia-regionen.

Dykk inne:

Holt Telhais ‘automatiserte e-handelsprogram i Philadelphia er en del av en bredere innsats fra det nederlandske dagligvareselskapet for å forbedre sin online detaljhandelsvirksomhet, ettersom det vil holde tritt med andre supermarkedskjeder i USA.

Nytt anlegg, Forventes å håndtere cirka 15 000 bestillinger per uke for å levere til kundenes hjem i byens sentrum og sørlige Philadelphia-segmenter, med proprietære manuelle hentemuligheter utviklet av Bebot Digital Labs, integrerende teknologi fra Autostore og Swisslock. Ahold Telhaise planlegger å gå videre med MFC-testing Pilot ved stopp & shop Plassering i Hartford, Connecticut, som startet i 2019, andre vil kunngjøre dette de neste månedene.

I september åpnet dagligvarebutikken i Texas Kunngjort et joint venture Med Swisslock kan du lage et uspesifisert antall automatiserte MFC-er basert på robotteknologi levert av Autostore.

The Giant Company tar form når Kroger forbereder seg på å åpne en flåte med store automatiserte varehus over hele USA i samarbeid med det britiske dagligvareautomatiseringsselskapet Okado. Det er en autobutikk basert i Norge Okado ble beskyldt for å ha brutt sine immaterielle rettigheter Med sin robotfyllingsteknologi.

I mellomtiden utvider Albertsons sin investering i mikrofyllingsteknologi og forventer syv slike anlegg innen 2021, sa selskapets administrerende direktør Vivek Sankaran under en inntektsanrop i januar.

Giant kunngjorde tirsdag at de vil legge til geofencing-teknologi i Giant Direct-appen. Den nye funksjonen gjør det mulig for kunder å varsle partnere når de går til en butikk for å hente bestillingen. I tillegg har dagligvarebutikken innført temperaturkontrollskap for butikker i Elizabeth Town og Horsham, Pennsylvania.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *