Global M&A stiger igjen i 2021
Til tross for mannen forventes fusjoner og oppkjøp (M&A) å øke globalt innen 2021 …

I følge en undersøkelse av advokatfirmaer over hele verden, til tross for mange utfordringer i 2020, forventes fusjoner og oppkjøp (M&A) å øke globalt innen 2021.

De 2021 Global M&A Trends Report, Et advokatfirma nettverk utført av Lex Mundy, undersøkte tilnærmingene til 67 advokatfirmaer for kontrakt i 2020 og 2021 i fem regioner: Nord-Amerika, Latin-Amerika og Karibia, Europa, Afrika og Midt-Østen, og Asia og Stillehavet.

Effekten av Govt-19, så vel som lovgivningsmessige, regulatoriske, nasjonale sikkerhets-, mistillits- og utenlandske investeringsrestriksjoner, vil alle påvirke global M&A innen 2020.

Ikke desto mindre forventer de fleste advokatfirmaene som blir undersøkt å se en økning i kontraktsaktivitet i offentlig og privat M & A-front i år.

I alle jurisdiksjoner ble nasjonal sikkerhet og utenlandske investeringsbegrensninger økt på grunn av Govt-19-epidemien.

I Asia har land som Australia, som er kjent for å tiltrekke seg utenlandsk kapitalinnstrømning, lidd mest, mens i India var markedsusikkerhet et stort problem på grunn av manglende klarhet i utenlandske investeringsbetingelser.

I rapporten skrev Shardul Amarchand Mangaldas & Co-partner Iqbal Khan at asiatiske selskaper i fleksible sektorer som bioteknologi, biovitenskap, teknologi og e-handel forventes å oppleve “ny vekst” i 2021.

I Europa kom mange M & A-avtaler tilbake etter en tidlig lavkonjunktur i fjor sommer, land som Spania har blitt rammet av utenlandske investeringsrestriksjoner, og andre, inkludert Norge og Estland, har lagt større vekt på aktsomhet og optimisme.

Innen 2021 forventes det at turisme- og informasjonsteknologitransaksjoner i europeiske land som Slovenia vil øke, mens Portugal forventes å se flere avtaler om fornybar energi og investeringer i Frankrike, detaljhandel og forbruker. Burns Ball-partner Mark Ellis bemerket at investeringene i leting etter olje og gass øker i Storbritannia. Samlet forventes det at farmasøytiske, helse- og teknologiselskaper vil bli positivt påvirket.

READ  Skjult graffiti om en "Madman" i Edward Munchs "The Scream"

I Latin-Amerika og Karibia var bildet mindre klart. Paula Bauer, en CR&F Roses-Apocados-partner, sa at det brasilianske markedet ikke ville gjøre store fremskritt på grunn av mangel på vaksiner før slutten av dette første kvartalet, mens Bolivias sosialistiske økonomiske miljø har skapt et “fiendtlig miljø” for gruvedrift og hydrokarboninvesteringer. . .

I mellomtiden bemerket Ackermann-partner Pedro Frayer at den fulle virkningen av epidemien og den politiske endringen ennå ikke har blitt følt. Likevel understreket Jenner og Black Illinois-partneren Martin Glass: “Ingen epidemi eller epidemi kan forhindre den uunngåelige utviklingen innen teknologiene og biovitenskapene.”

I Midtøsten og Afrika forventes en renessanse i år. For Sør-Afrika skyldes dette delvis regjeringens økonomiske stimulansepakke, mens det i Kenya er gjeld til private aksjer og i Ghana til det ekspanderende markedet for finansielle tjenester.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *