GoSubsea introduserer Norwegian Facility | Oljefeltteknologi

Kosubsia, et nylig etablert delsystemutstyr og serviceselskap, har lansert sitt norskbaserte anlegg som dekker behovene til skandinaviske kunder innen olje- og gass-, fornybar-, havbruks- og utdanningsforskningsindustrien.

Det interne tekniske teamet, som spesialiserer seg på undervannsutleie og produktutvikling, ledes av daglig leder Helz Nutson. Nutson tilbrakte mer enn 10 år med den norskledede leverandøren av elektronikkteknikk, utstyr og teknologiløsninger for den globale havbunnsindustrien, da som administrerende direktør.

GoSubsea har som mål å bruke verdier på USD 2,5 millioner for å imøtekomme kundenes personlige behov de neste årene. Selskapets omfattende undersøkelsesutstyr inkluderer undersjøisk montering, ROV-sensorer, NDT-er, kabler og kontakter og miljø-, hydrografiske og geofysiske sensorer i utleieflåten. Vekststrategien inkluderer utvidelse av Autonomous Survey Division i 2021.

Nutson kommenterte: “Sladder er en perspektivisk, dynamisk organisasjon som tilbyr skreddersydde og allment anvendelige løsninger til konkurransedyktige kostnader. Vårt talentfulle team gir spesialisert kunnskap om næringene som våre kunder opererer i – spesielt den nye sjømatindustrien, samt en dyp forståelse av det skandinaviske markedet. Dette gjør oss til det beste valget for kunder i den lokale regionen. ”

Selskapet har allerede dannet partnerskap med ledende merkevarer for undersøkelsesutstyr og planlegger å forbedre tilbudet ved å innlemme innenlandsk produktutvikling.

Les den siste utgaven av Oilfield Technology gratis: November / desember 2020-utgave av Oilfield Technology

November / desember-utgaven av Oilfield Technology begynner med å gjennomgå tilstanden til Nordsjøen før de dekker en rekke emner, inkludert boreteknikker, dypvannsoperasjoner og strømningskontroll.

Bidragsytere kommer fra World Energy Solutions, Kyrotadta, Clariant Oil Services, Drillmec og mange flere.

Les artikkelen online: https://www.oilfieldtechnology.com/offshore-and-subsea/10022021/gosubsea-launches-norway-based-facility/

READ  Vices Committee for å støtte Norwegian Maritime Security Monitoring Committee

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *