HiBI Volleyball 2 med seier mot førstelaget

I går var det duket for første runde i 2. divisjon i bedriftsserien for Volleyball. En av kampene var et veldig lokalt oppgjør mellom HiBI Volleyball 1 og HiBI Volleyball 2. Lagene trener sammen ca. 100 meter i fra der de skulle spille kamp.

Før kampen huket jeg tak i Trude Anette Vallestad som er en av to lagledere for HiBI Volleyball 1. Trude gikk med en annen drakt enn de andre fordi hun er libero, som betyr at hun kun står bak og skal ta de fleste baller. Hun kune fortelle at de egentlig har toppet lag 1, men at de er ganske jevne. Lagene er blandet, og det er like mange jenter og gutter. Hun kunne også fortelle at at de har lag 3 og 4 som spiller i 4. divisjon.

Det var rundt 15 tilskuere som hadde tatt turen for å se denne kampen. Første omgang ble blåst i gang. Det viste seg å være like jevnt som Trude antydet, for her var det nesten annenhvert poeng. Det ble en utrolig spennende omgang, men lag 2 vinner første omgang med knappe 26-24.

Christian Skarvatun Måge server for HiBI Volleyball 1. Foto: Simon Drønen
Christian Skarvatun Måge server for HiBI Volleyball 1. Foto: Simon Drønen

Etter en ca. 3 minutters pause ble 2. omgang blåst i gang. Her gikk lag 2 raskt opp i en 4-0 ledelse, men lag 1 skjerpet seg og tok dem raskt igjen. Igjen ble det en svært jevnt kamp, men igjen var det lag 2 som tok seieren 25-23 og vant kampen.

Etter kampen kunne en fornøyd Eivind Holsbrekken si: «Det gikk akkurat som forventet! Neida, vi måtte jobber hardt, og det var en deilig seier. Det var et par glipper, men vi var jevnt god. Noen var på sitt beste denne kampen.»

Trude var ikke like fornøyd: «Det gikk så som så, var bra i perioder. Mye kunne vært bedre, var mange personlige feil. Kunne vært bedre kommunikasjon, men vi tar de neste gang.»

Den andre laglederen for lag 2,Cathrine Kjenes Nordhus brøt inn til slutt: «Vi lagledere på HiBI Volleyball 2 lovet is til hele laget om vi vant.»

Author: Simon Drønen