How to: toga

Skal du på togafest i kveld? Å surre lakenet rundt seg på en flatterende måte virker så greit. Helt til man står der på overtid og irriterer seg grønn over sin personlige rubiks kube. Vi i Kontrast1 har lyst til at du skal bruke den tiden på å kose deg med vennene dine i stedet, derfor gir vi deg her fremgangsmåter for å lage tre togaer!

Alternativ 1: 

Alternativ 1. Foto: Ingvild Tømmervåg
Alternativ 1. Foto: Ingvild Tømmervåg

Start med å stå midt foran lakenet. Vi har her brukt stretchlaken for å vise at det er fullt mulig, selv om det kanskje er enklere med et vanlig et. Surr endene i passelig lengde. Vi har surret med klokken, men det er hipp som happ! Kryss lakenet på midten, sørg for at den underste biten ligger godt over kroppen sånn at du ikke får en uheldig truseglipp. Fest endene bak nakken, enten som en knute, med et hårstrikk eller med sikkerhetsnåler. Du kan også snurre de to endene en gang rundt hverandre foran også, før du fester de bak nakken. Prikken over i´en er et belte, litt bling, og kanskje litt laurbærblader? Et godt alternativ til laurbærblader finner du på nærmeste tre!

 

Alternativ 2:

Alternativ 2. Foto: Ingvild Tømmervåg
Alternativ 2. Foto: Ingvild Tømmervåg

Dette alternativet passer godt til dere gutter. Still deg i midten av lakenet, la den ene enden stikke opp nærmere ryggen. Ta den andre enden over motsatt skulder. Ta tak i den første enden og dra den opp mot den andre. Fest de bak på ryggen. Også denne gjør seg godt med belter og pynt. Du kan også lage denne litt slakkere dersom du foretrekker det.

 

Alternativ 3:

Alternativ 3. Foto: Ingvild Tømmervåg
Alternativ 3. Foto: Ingvild Tømmervåg

Her er en siste variant. Fremgangsmåten er lik som ved alternativ 1, bare at du kun surrer den ene enden. Den andre fører du rundt motsatt side av deg selv, og fester endene bak på ryggen. Dersom du er redd for at mye dansing resulterer i at togaen faller av, kan vi tipse om, i tillegg til ekstra sikkerhetsnåler, at en liten sykkeltights eller noe lignende under går an.

 

Lykke til! Har du brukt en av alternativene våre? Tag oss på Instagram da vel! #kontrast1.

Author: Ingvild Tømmervåg