Høytidelig åpning av Kontrast1.no

 

Det er med stor glede og mange sommerfugler at vi i redaksjonen i Kontrast1.no kan ønske deg hjertelig velkommen inn! Etter mange måneder med forberedelser lanseres vi endelig, og hvorfor ikke gjøre det med en statsråd ved sin side? I anledning studiestart ved Høgskolen i Bergen, var Torbjørn Røe Isaksen til stede under åpningen. Vårt møte med han kan du lese mer om her på nettsiden.

Vi håper å kunne etablere oss som ditt førstevalg når det kommer til både informasjon og underholdning. Vi ønsker også være et talerør på Bergensstudentenes vegne, og er her for å belyse kritikkverdige forhold. Dersom dere ønsker å komme i kontakt med oss, er vi lett å finne både på sosiale medier og på mail. Tag oss med ”Kontrast1” på Instagram eller skriv til oss på Facebook, send oss tips på tips@kontrast1.no eller mail på redaksjonen@kontrast1.no. Eller følg oss på Snapchat! Vi er ikke størst i verden akkurat nå, men tro du oss. Vi skal nok bli det!

Vi er utrolig glade for den positive reaksjonen vi har fått for initiativet med å starte ny skoleavis med utspring i Høgskolen i Bergen. Forhåpentligvis klarer vi å holde på godviljen fra både HiB, BTS, studentparlamentet ved HiB og til og med fra redaktøren til Studvest, men viktigst av alt: sjarmere deg som leser i senk.

 

God lesning!

Hilsen redaktør-Ingvild

Author: Ingvild Tømmervåg