Hva om Arnab Goswamis WhatsApp-chatter ble hentet fra en muslimsk journalists telefon?

2. august 2019

AG: Indias regjering vil ikke ha noe politisk parti for å forvandle Jammu til en egen stat og Kashmir og Ladakh til Union Territories og vil for alltid bli kontrollert av den Delhi-baserte guvernøren. Bestill i løpet av den neste uken. Utgangsforbud pålegges to dager før bestillingen. Dette vil automatisk avbryte avsnitt 370 og 35A.

administrerende direktør: Sant?

A.G.: Herr

administrerende direktør: En stor en

A.G.: Sir, jeg er satt til å bryte platinastandarden, denne historien er vår. NSA og PMO møte mandag

(Kunngjøringen ble gjort i parlamentet 5. august, og statsministeren, som møtte en nasjonal konvensjonskomité 2. august, nektet for en slik plan.)

5. august 2019

AG: Operasjon Kashmir. Direkte oppdateringer fra Ground Zero med 10 journalister over hele J & K … Republic mottar liveoppdateringer om situasjonen i Bharat Valley fra 06.12.

administrerende direktør: Det som ikke forstås er at det å øke antallet politimenn foran husene til Umar og Mehbooba betyr husarrest? Kalt noen offiser denne hjemmevakten?

A.G.: Kasab ka hai din … socho zara

Umar: Hum B Akele

Mehbooba: Hum P Akele

Amit Shah: Masa aa raha hai?

Generelt: Kasam Se

administrerende direktør: Lotha-utviklere flytter ஷ் Kashmir har nå blitt omdøpt til Upper Haryana

administrerende direktør: En anbefaling Ikke bland hindi på engelsk kanal. Sørlige publikum kan begynne å endre seg.

A.G.: Mine første journalister som landet i Srinagar var fra India … I dag ringte NSA meg og spurte hvordan jeg fikk nyheten ட Dowell møtte meg før jeg dro til Kashmir.

(Shos Goswami brukte sin forkunnskap til å etablere lag i Kashmir)

14. oktober 2019

READ  BookMyShow lanserer sitt eget filmstrømmeside med titler fra hele verden

Arnab Goswami: Styreleder: Saurav Ganguly; Sekretær: Jay Shaw; Kasserer: Arun Dumal. Dette setter virkelig kongen på plass. Har ingen innflytelse og står nå overfor en etterforskning av korrupsjon i DTCA. Du trenger ikke å bekymre deg for ham og hans standardkanal.

Partho Dasgupta (PDG): Men noen eldre i IPF-styret synes fortsatt han er mektig.

A.G.: Etter dette vil de vite det. Han hadde kunngjort sin aksept av BCCI. Nå ser han ut som en komplett idiot … Løsningen er å først stoppe ham fra å dra ved å håndtere parksystemet. Han var en jukser, nå en MP. En jukser som ikke en gang gir noe. Enkanaleier med skjult bilde.

administrerende direktør: Hvorfor holder Uday ham i IPF-styret?

A.G.: Fordi han sa at han ville være leder for BCCI.

(BCCI-valget ble avholdt 23. oktober og Ganguly og Shah, sønnen til innenriksminister Amit Shah, ble valgt til president og sekretær.)

Det supplerende tiltalen fra Mumbai Police mot tidligere Park President Bartholomew Dasgupta og Republic TV-sjefredaktør og eier Arnab Goswami inkluderer samtaler mellom de to de siste fem årene. Flere hundre sider chatter inkluderer samtaler mellom tjenestemenn i parken og andre. Goswami har ikke nektet dem ennå

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *