Hvem kunne ha funnet Manchester Uniteds beste mål ‘real deal’ – Dominic Booth

Jules County er ikke spesielt høy, pålegger ikke fysisk og har veldig lite erfaring på høyeste nivå.

Onsdag kveld i Champions League – som spilte sitt første knockout-dykk i Europas førstekamp – ble han tildelt to tidligere løp. Manchester United Bytt mål.

Condes Sevilla tapte 3-2 mot en portugisisk Dortmund-side, inspirert av Earling Holland (to mål) og Jadon Sancho (en assistent og mann av kampopptredenen). Med usikkerhet om fremtiden til Hollande og Sancho vil Dortmund-laget slite noe i Bundesliga denne sesongen.

Dette er ikke den beste introduksjonen til det høyeste nivået av europeisk fotball for fylket og hans team.

Men ikke la deg lure. Den virkelige avtalen med Kounde. Hvorfor skulle både Real Madrid og Manchester City spille for hans signering om sommeren, da franskmannen var 21, var det bare en sesongbasert fotball for et elitelag.

Velsignet med et modig og modig, anstendig restitusjonstempo, er Conte mer av Eric Baileys mer moderne knutepunkt enn Victor Lindelof.

Da han snakket i 2018 etter å ha kommet inn i forsvaret av Bordeaux som en ung mann, forklarte Kaunde hvordan hans høyde (ca. 5 fot 10 tommer) ikke begrenset taket til en sentral rygg.

Jewels County ble inspirert av Sevilla

“Jeg har alltid prøvd å ignorere det faktum at størrelse kan være en barriere i denne situasjonen,” sa Conte, som spilte på midtbanen, for sin allsidighet og generelle dyktighet som fotballspiller.

Men det er i sentrum franskmannen vil spille, og det har strålt de siste årene.

Han la til: “Mange, spesielt rekrutterere, trenger høye spillere i midtforsvaret. Størrelse er bare en detalj for meg, noe som er et veldig lite aspekt av spillet og jobben.

READ  Celtic FC krever politiets handling etter å ha blitt misbrukt av dårlige sekteriske spillere i Ibrax før kamp mot Rangers

“Så jeg har ikke noe problem med min lille størrelse. Med treneren har vi et godt forhold. Han stoler på meg og gir meg mye frihet, spesielt når jeg starter ballen på nytt. Vi diskuterer mye, det gjør at jeg kan være effektiv. “

Manchester Uniteds europeiske kampanje gjenopptas denne uken, med at de reiser til Torino for å møte Real Sociedad i første etappe av Europa League den 32.

Soft Sport vil lage alt for deg fra hver United-kamp. Du kan levere direkte til innboksen din ved å registrere deg for vårt daglige nyhetsbrev. Plasser e-postadressen din i registreringsboksen øverst i denne artikkelen, Eller følg denne lenken. Det er gratis og tar bare noen få sekunder.

County vil velge mange bokser for United på jakt etter den perfekte midtstopppartneren til Harry Maguire.

Ole Gunner Soulscare Maguire-Lindelof bak er mer selvsikker på aksen og elsker sin skandinav, som er kul på ballen, men Lindelof har noen fysiske egenskaper, Bailey har treningsproblemer og Axel Tuanzeb har ennå ikke vist seg klar til å danne førstelaget. Conde vil sette gapet riktig.

Han hadde aldri noen større skade. Han har spilt veldig jevnt i tre og en halv sesong på rad, og hver gang blir han bedt om å heve seg til et nytt nivå i livet.

Vel, hans debut i Champions League-gruppespillene gikk ikke som planlagt, men han hjalp Sevilla med å kvalifisere seg gjennom gruppespillet for å få 13 poeng. Igjen er det ingen røyk uten ild, og rådets utvekslingsinteresse forteller sin egen historie.

Diod Upamekano R.P. Spilleren United ønsket før han bestemte seg for å flytte fra Leipzig til Bayern München. Det er andre på ønskelisten deres.

READ  Celtic: Hva med de skotske mestrene nå etter Dubai-kontroversen?

Men når City kom på sentrale rygg i fjor sommer – en nøkkelfaktor i deres gjenvinning av tittelen – kunne hovedkonkurrenten for Conte komme fra Spanias megaklubber.

Igjen, det skal ikke avskrekke United; La dem få vite at det har funnet sitt midtstoppermål.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *