India mot England: Ravichandran Aswin løper gjennom Chennai-turister

Joe Root, som scoret 218 og 40 i den første testen, klarte bare seks løp før han falt til Akshar Patel.
Andre test, Chennai (to dager)
India329 (Rohit 161; Moin 4-128) & 54-1
England134 (Fox 42 *; Aswin 5-43)
India leder med 249 løp
Poengkort

Englands batting kollapset i støvet da India avanserte for å vinne den andre testen.

Med ballen som biter, smidighet og spyting på den raskt forverrede banen, fikk England noen reaksjoner mot Indias talentfulle spinnere, og falt til 52-5 som svar på vertenes 329.

Ben Fox ga den beundringsverdige opposisjonen en ubeseiret 42, før England ble kastet ut for 134, noe som ikke ville fortsette.

Off-spinner Ravichandran Aswin avsluttet med 5-43, med debutant venstre arm spinner Akshar Patel og hurtig bowler Ishant Sharma tok to wickets hver.

Rohit Sharma, som scoret 161 på den første dagen, unnslapp en stumping-mulighet med 20 løp, og brøt en LPW-avgjørelse med 22 løp for å avslutte den andre dagen med 25 ikke ute, noe som ga India en ledelse på 54-1 på 249.

For all debatt om banens egnethet, har India nå scoret 383 løp på 113,5 overs for tapet av 11 wickets.

Er banen ufullkommen?

Selv om utnyttelsen av hjemmefordelen fra banen til en viss grad tas, vil det kompromittere konkurransen.

På den ene siden er ekstreme forhold en del av testrikets rike bånd, og å overvinne dem er utfordringen med å spille hjemmefra. Er det vanskeligere enn de var for England i Chennai? Fjernet under engelske forhold På Lord’s i 2018?

På den annen side, bør overflaten – derav kastet – diktere resultatet i denne grad? Denne banen har gitt mer drivkraft for å spinne bowlere selv til subkontinentet.

Uansett rettigheter og urettmessige forhold, gir forholdene miljø for en konkurransetilstand, og det ville være vanskelig å vurdere dette som en annen del i Englands historiske kamper i Asia.

I dette ekstreme miljøet er Indias slagere veldig gode til å score løp, og bowlerne deres er veldig utrettelige i å utnytte hjelp.

Ja, India vant kastet, men de har også Rohits vakre batting og Aswins fascinerende bowling, som ikke kom nær England-kampen.

India brøler igjen

Selv om India hadde satt vilkårene etter deres straff Beseiret med 227 løp I den første testen slo de England med to wickets i Chennai.

Samme natt fra 300-6 belte Rishabh Bandh to strake seksere.

Etter at Rory Burns ble LBW i den tredje ballen av England-omgangen, gikk spinnerne på jobb etter å ha spilt et spill rett fra Ishant.

Aswin, med sine subtile varianter, fanget Tom Sibley fra baksiden av flaggermusen, og den torturerte Don Lawrence tok et kort ben og kastet Ben Stokes med en ubeseiret tipper, som snudde seg skarpt for å passere stubbene.

I mellomtiden slo Precision Axer ut det største slaget ved å holde en av sine varemerkservietter mot den øverste kanten av kaptein Joe Root.

Fox var den eneste som forsinket India-paraden, da halen ble bundet, tok Rohit stedet for avreise lørdag.

Fox and Stone er en sølvfôr for England

Selv om dette kan virke som en brutal reality-sjekk for England etter en fantastisk forestilling i den første testen, kan de fremdeles trekke oppmerksomhet fra prestasjonen til to av de mest uerfarne spillerne.

Til tross for at han gjorde noen feil i sine forrige fem tester, har Fox bare spilt siden Jose Butler trakk seg, men har igjen vist sin klasse bak stubbene og roen med flaggermusen.

Han gjorde ingen feil med hanskene den første dagen, startet den andre dagen med lynstumping for å fjerne øksen, og kom så tilbake til brettet da England kastet.

Med presist fotavtrykk og fast forsvar ble han sjelden opprørt, og Olly var bestemt for pave, han var lik 22 uhindret.

Etter at Pope ble tatt på venstre side av den første ballen til hurtigboller Mohammad Siraj i en test i India, gjorde Fox Marshall bunnlinjen for å avslutte nederlaget. Rohit beskyldte Mohin Ali for en sjelden flekk da han savnet en klar stumping-mulighet.

Stone, i sin andre test, var imponert over tempoet den første dagen. Da England ønsket å pakke halen til India søndag morgen, ble Kuldeep Yadav og Siraj bedt om å være uhøflige, begge fanget av tre baller på 3-47 unna Stone.

‘England må kjempe nå’

Tidligere England-kaptein Michael Vaughan i cricket-samfunnet: “England må kjempe. Man vet aldri, noen kan gjøre noe bemerkelsesverdig.

“Det ser ut som at England vil tape dette spillet, men prøv noe i neste test. Ikke bli for deprimert.”

England assistenttrener Graham Thorpe: “Det var utrolig utfordrende for oss på den overflaten, de har et effektivt spinnangrep, og det var et godt kast å vinne.

“Det er noen baller på banen som du ikke kan gjøre mye med. Når du kommenterer banens egnethet til en test, er det det noen over meg sier.

“Vi trenger noe veldig spesielt å gå i morgen. Noen gjør noe fantastisk med flaggermusen. Vi vet at vi kommer til å ha noen tøffe tider. Det viktige er at garderoben ikke er altfor berørt i dag.”

England wicketkeeper Ben Fox på Channel 4: “Det var en utrolig vanskelig dag. Banen spilte noen triks. Jeg prøvde å holde meg til spillplanen min.

“Vi må bli vant til oss selv i andre omgang, støtte forsvaret vårt og prøve å legge press på bowlerne.”

BBC Cricket Correspondent Jonathan Agnew: “Det vil bli stilt spørsmål gjennom spillet om egnetheten til denne banen for testcricket.

“Hvis cricket ble spilt hele tiden på denne banen, ville ikke fem dager være nødvendig.”

Rundt BBC iPlayer-banneretRundt bunnen av BBC iPlayer

READ  Jose Mourinho: Frank Lampards Chelsea-avskjedigelse viser fotballens brutalitet Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *