Jose Wheaton beskylder Buzzie The Vampire Slayer-stjernen for mishandling mens hun var gravid: ‘Jeg følte meg maktesløs og ensom’

Tømrer – Cortelia Chase malt innvendig Buffy Og spin-off-serien Fe – snakket på Twitter i en serie innlegg, med overskriften: “Min sannhet. #IStandWithRayFisher. ”

I sine Twitter-innlegg husket Carpenter å ha opplevd “noen av hendelsene som har sjokkert meg den dag i dag.”

“Jose Whedon har misbrukt sin makt ved mange anledninger Puppy The Vampire Slayer Og Fe, “Skrev hun.” Selv om han syntes at hans oppførsel var morsom, tjente den bare til å styrke prestasjonsangsten min, motivere meg og fremmedgjøre meg fra mine jevnaldrende.

“De kaotiske hendelsene utløste en kronisk fysisk tilstand som jeg fortsatt lider av. Jeg har taklet ensomhet med et bankende, tungt hjerte, noen ganger ødeleggende.”

Snekker beskyldte Jose for å “bare ha en historie med grusomheter.” Han sa at han hadde “skapt fiendtlige og giftige arbeidsmiljøer fra sitt tidlige liv” og la til at “hun visste det fordi jeg først opplevde det.” igjen og igjen “.

Den 50 år gamle anklagede jegeren husket at han kom med “trusler om passiv okkupasjon, etter skytingen” Avengers Regissøren sa: “Da jeg var 4 måneder gravid og veide 126 kilo, ble jeg kalt” feit “av mine medarbeidere. [57kg]”.

Tømrer hevdet at da jegeren fant ut at hun var gravid, spurte hun: “Skal du beholde det?”

Sesong fire FeDen ble sendt i 2003, skrevet etter at karakteren hans Cordelia havnet i koma. Tømreren kom ikke tilbake til showet.

(20th Century Fox Television / Gopal / Shutterstock)

Jegeren la til at han var “gjennomsnittlig og bitende” og at han “ofte spilte favoritter” på en manipulerende måte.

Kostnader Skuespilleren skrev at jegeren hadde arrangert et “sittende møte” for å “forhøre meg og trakassere meg om rosenkranstatoveringen han fikk”.

“Da jeg var gravid i seks måneder, fikk jeg beskjed om å jobbe kl. 01.00 etter at legen min anbefalte å redusere arbeidstiden,” sa Carpenter og la til at hun begynte å oppleve sammentrekninger som et resultat av stresset.

Jose Whedon

(Getty Images)

Tømrer åpnet seg for hvorfor han ikke hadde snakket om situasjonen til nå, og sa at han følte seg “maktesløs og ensom” og “en baby ble født underveis, og jeg var den primære serveren til min voksende familie”.

“Dessverre skjedde alt dette i løpet av den mest fantastiske tiden med det nye moderskapet,” skrev hun. “Dette løftet og gleden kom riktig ut. Jose Vampire”.

Carpenter avslørte også sin nylige deltakelse i Warnermedia Justice League En etterforskning av Fishers påstander mot Whedon i blockbuster-serien i 2017.

“[Fisher’s] Skyting som cyborg Blits Jeg hadde det siste strået, ”sa skuespilleren.

Den uavhengige Vedans representant ble kontaktet for kommentar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *