Josh Howley fikk sparken av statens største avis

Redaksjonskomite for St. Louis Post utsendelse, Statens største avis, sprengte senatorene Howley og Roy Blunt for å “blindt støtte” den tidligere presidenten.

Forfatterne sa at Howley og Blunt “nekter å se Trump er skyldig.”

Mr. Howley og sen. Ted Cruz ledet den republikanske utfordringen i forkant av Capitol-opprøret i 6. januar.

Under høringen satt Mr Howley i galleriet, ignorerte saksbehandlingen og gjorde papirarbeid.

Avisen beskyldte Hawley for å jobbe til fordel for tyrannen.

“Senatets tiltale mot tidligere president Donald Trump burde være en mulighet for Missouri Sense. Innleggssending Skrev redaksjonen. “I stedet forårsaker de staten ytterligere forlegenhet etter å ha flørtet med avskaffelsen av demokrati til fordel for å beholde en diktator i Det hvite hus.”

Redaksjonen påpekte at Blunt ytterligere fornærmet sin egen stat da han innrømmet at han ikke hadde brukt tid på å se på opptak av Capitol-angrepet før argumenter for regjeringen kom opp under rettssaken.

Forfatterne retter oppmerksomhet mot Howley, som avviste tiltalen som “grunnlovsstridig”.

Flere republikanske lovgivere prøvde å skjule seg bak dette argumentet. Ved å argumentere for at hele prosessen ikke er lovlig, frigjør den republikanerne fra å måtte velge mellom å støtte Trumps oppførsel og å straffe ham, noe som kan gjøre dem til mål for den Trump-støttede mobben.

Som nevnt i den St. Louis Post utsendelse Redaksjonen, Howleys kontor, har svart med en skjema-post og kuttet av sinte brev fra medlemmene, til tross for at de brukte deres bekymringer for å rettferdiggjøre hans utfordring for valget i 2020.

“Teknisk sett har Howley rett. Han bøyde seg ikke for den ulovlige mobben; han fanget sin solidaritet med dem,” lød redaksjonen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *