Jurgen Globe kunne bruke to spillere til å virkelig slippe løs Diego Alcondara

Det var naturlig nok stor spenning da Liverpool signerte med Diego Alcondara fra Bayern München.

En bowler i verdensklasse med en fantastisk nedstigning kom til Anfield Champions League Og Bundesliga, som vant ligatittelen i alle sesongene bortsett fra en som profesjonell.

Spania International Han ble inkludert i en tropp som krevde et europeisk trofé fra Bayern før han vant Premier League, og håpet å ta de røde til neste nivå under Jurgen Globe.

Det som har kommet fram til nå er imidlertid en serie uheldige hendelser Liverpool Du antar at Diego sliter litt på høyt plan når den er i bruk, og ikke sikter mot ham når han blir overført.

Med alle tre midtstoppere i Liverpool som i utgangspunktet lider av sesongavslutende skader, har midtstopperen Fabinho blitt utelatt fra backlinket, og han fortsetter å få selskap av General Room-generalen og kaptein Jordan Henderson.

Begge spillerne har gjort en jobb bra på høyt nivå, men borte fra sin normale posisjon Å miste dem fra sentrum av parken er et stort problem for de røde.

En midtstopper med Henderson og Bobbinho har sett Diego føle seg tvunget til å ta på seg mer ansvar enn han har gjort i tre kamper, mens de mister sin energi og erfaring i Globes sentrale setting, ikke kan hjelpe å legge den dypt liggende produsenten til siden.

Faktisk, Bare en gang denne sesongen har manager kunnet nevne alle tre Fabinho, Henderson og Diego på midtbanen – mot Everton.

Før han fikk skade mot Van Dijk Blues, hadde Diego selv koronaviruset og ble senere skadet i samme kamp. Å starte karrieren på Anfield var ikke lett.

Imidlertid i den kampen mot Carlo Ancelottis side så midtbanekombinasjonen av Fabinho, Henderson og Diego flott ut da de hadde et lag med full styrke til å ringe de røde.

Med VAR, Jordan Pickford, Richardson og to skader som dominerte overskriftene etter det spillet, returnerte Henderson ballen hjem ved skadetiden og konverterte den til de røde 3-2, bare for å se målet nå.

Hold deg unna det, skjønt, Mye å være beundret over hans opptreden gjennom Diego hele debut Babinho og Henderson skinte rundt ham – som de ofte gjør i sentrum av parken.

29-åringen sa at han spilte en dyp rolle med Bobinho under kampen, slik at Henderson kunne spille rundt og påvirke i løpet av de 90 minuttene.

Det var en kombinasjon av tre spillere som så ut til å kunne gi de røde en annen dynamikk – spesielt siden det ble ansett første gang de alle ble kombinert – men kloden kunne ikke bruke den på grunn av det som skjedde. Skader på teamet hans.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

På den positive siden signerte Liverpool på dagen for overføringsfristen to midtstoppere i Ocean Kabak og Ben Davis, og nå er det den tyske sjefens ansvar å bringe dem i fart, slik at de kan begynne å tilby hans side med en viss konsistens med autoriserte forsvarere i sentrum. Blindtarm.

READ  Cuidado, River: el Palmeiras se clasificó para una final de trofeo

Det er viktig å la Henderson og Bobbinho flytte tilbake til midtbanen, slik at Reds-fans kan begynne å vise en scene-favoritt midtbane dyktighet tidligere denne sesongen. Til og med.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *