Jurgen Globe møter Diego Alcondara-dilemmaet da Liverpools fremtidsalternativer ble redusert

Liverpool fikk sitt tredje hjemmeseire i Premier League-tap etter en dårlig avgjørelse mot Manchester City på søndag.

Mohammed Salah nettet fra det stedet, men Røde Premier League-lederne kunne ikke forhindre et 4-1-nederlag på Anfield.

Verdensmestrene har nå nesten en hel uke på seg til å forberede seg på en vanskelig jobb i Leicester City i lørdagens åpningskamp.

Her ser vi frem til endring J ர்க rgen Globe Kan gjøre når teamet hans er aktivt.

Kommer du til skapet?

Da Liverpools midtbane begynner å ta form, er det på tide for Fabinho og Jordan Henderson å trekke seg fra midtstopp-rollen og bli mer vant til den.

Nye signaturer Ozan Kabak og Ben Davis vil jobbe med sine nye lagkamerater på treningsfeltet i en uke til, og presser definitivt til en start på King Power Stadium, med Nat Phillips med et annet alternativ.

Trent Alexander-Arnold hadde en berg-og-dal-bane rett søndag ettermiddag, men Neko Williams hadde ingen minutter å vurdere for starten på et så viktig spill.

På den annen side debuterte Costas Simikas i Premier League som erstatning for Andy Robertson, men Globe-internasjonale vil sannsynligvis være tilbake på benken ettersom Globe avviste råd på grunn av skadeproblemer.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Midtbane Poser

Globe løftet øyenbrynene ved å erstatte Curtis Jones mot City, som har gjort mer enn nok for å foreslå at han fortjener et løp i startoppstillingen.

Med Fabinho eller når Henderson går inn på midtbanen, må det skje endringer i et maskinrom som kan være slitsomt sent.

READ  Jamie Carragher drev Man City-overgangssnakk til Earling Holland mellom Manchester United-fusjoner

Mens Diego Alcondara var borte fra tempoet på søndag, viste til og med den langvarige Guinea Vignaldam tegn på utmattelse. Begge kan dra nytte av avslapning.

James Milner og Sherton Shakiri kom begge ut av benken med liten innvirkning søndag, med Alex Oxlade-Chamberlain en ny sjanse. Liverpool venter fremdeles i Nabi Gita på å få tilbake kondisjonen.

Få de siste Liverpool-skadene og lagnyhetene i møte med forlegenhet fra Globe-utvalget, og viktige nyheter og analyser av hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Før du gjentar igjen

Diego Jota er ennå ikke tilgjengelig, Dvo டிக் k Origi og Takumi Minamino er ikke i gjeld, det er noen realistiske muligheter for Globe i angrep.

Til mildring er Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino ikke i nærheten av de verste skuespillerne mot City.

Med bare en av tre av Liverpools åtte siste kamper som starter, kan det være på tide for Globen å bruke sin vanlige front-tre så mye som mulig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *