Kong Harold av Norge reiser 84 provoserende spørsmål

Kong Harold av Norge reiser 84 provoserende spørsmål. Bilde: Wikimedia

Kong Harold av Norge er 84 år gammel.

Denne bursdagen har reist spørsmål om King Harold vil trekke seg fra tronen i Norge, etter nylige helseproblemer.

Senest ble kongen operert på det ene benet, noe som forhindret ham i å utføre plikter i flere uker.

Prins Hagon, sønnen til Royal House Harald, har bekreftet at han vil erstatte faren i nøkkelroller, en rolle han har blitt tvunget til å trekke seg flere ganger tidligere.

Nyheten om at Raja nå vil forlate sønnen har reist spørsmål.

Norsk kongefamilieekspert Oscar Anmoyen avviste et krav og sa i en uttalelse: “Kongen var syk, men nå har han det bra.

“Han har alltid sagt at han aldri vil trekke seg, at det er av det norske folk, og at det ikke er noen tradisjon her i den forstand. Også nordmenn vil ikke at avgang skal bli vanlig.

“Jeg forsikrer deg om at kongen aldri vil trekke seg, men det er fortsatt tider når Hagon vil ta seg av mange ting. Tidligere, med kongene Hagan VII og Olav V, tok de fri på grunn av dårlig helse på slutten av bor.

Eksperten fortalte en publikasjon at kongen nå stille vil feire bursdagen sin. Han sa: «Kongens bursdag feires kun offentlig når det er jubileum, og ved andre anledninger holdes en privat feiring.

“Sykefravær forlenges til mars, og det blir ikke noe stort selskap ettersom helsemessige forhold ikke er spesielt gunstige.”

Eksperten sa at kongen ville bli på hytta hans i Oslo til mars og ha en liten bankett der. Han la til: “Reglene i Norge er veldig klare: møter med maksimalt ti personer, inkludert medarbeidere og kongefamilien, har uttalt at det til enhver tid vil følge reglene.”

READ  Raske tester ble sagt å ha blitt bekreftet av FHI - uenige

Royal House sendte også ut en uttalelse som sa: “King vil personlig feire bursdagen sin og har ikke tenkt å distribuere nye offisielle bilder.”


Takk for at du tok deg tid til å lese denne nyhetsartikkelen “Kong Harold av Norge reiser 84 provoserende spørsmål”. For flere UK Daily News, Spanish Daily News og Global News, besøk Euro Weekly News Hjemmeside.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *