Korpiklaani’s Jonne Jarvela spiller sine favorittgitarriffer

Noe av det beste med Loudwires Gear Factor er når artistene graver litt dypere i å vise deg hvordan en sang ble bygget. Korpiklaanis Jonne Jarvela gjør akkurat det og viser frem to sanger fra den nylig utgitte Robust album.

Først opp er sangen “Miero”, et spor som måtte forsterkes med noen metallintroer. Men når du hører på det nå, skjønner du kanskje ikke at du startet med en akustisk gitar. Jarvela bryter akustikken for å vise deg fingermønstre mens du lar studiokonsollen gi deg den fulle versjonen av metal du hører på albumet. “Jeg synes det er et av de beste riffene på det nye albumet,” sier singer-songwriter.

Han gir også ut en annen nøkkel sang fra albumet med tittelen “Tuuleton”, som igjen viser kontrasten til den unike akustiske instrumenteringen mot det fullstendig realiserte metallbakgrunnen.

Som med de fleste av Gear Factor-episodene våre, dykker vi også inn i Jones tidlige dager med å lære instrumentet. De tunge riffene appellerte til ham i en ung alder som vokste opp på 80-tallet, med Jarvela som knuste biter av Deep Purple’s “Smoke on the Water”, Black Sabbaths “Paranoid”, og AC / DCs “Live Wire” som de første tingene han prøvde å lære.

Sjekk ut hele episoden nedenfor, og sørg for å hente Korpiklaani’s. Robust album, tilgjengelig for øyeblikket her (Som Amazon-tilknyttede selskaper tjener vi på kvalifiserte kjøp.)

Korpiklaani’s Jonne Jarvela spiller sine favorittgitarriffer

Det beste metalalbumet på 40 undersjangere

READ  Undersøkelsen avslører vikingtiden i Nord-Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *