Lerretsvirksomhet flytter til Kanora

Ready Roll Truck Tarps Inc. (RRTT), et hampeproduserende selskap, er fra Kamassak, og åpnet offisielt på nytt sted i Kanurra 1. februar. Det nye stedet er Norgesveien 798, nord for motorveikrysset. Nummer 9 og motorvei 5, som er lett synlige gjennom den nye skiltingen som vises tydelig i frontvinduene, forklarer Aya Lalonde, markedsdirektør.

RRTT vil fortsette å betjene bønder som trenger reparasjon og installasjonstjenester på landbrukspresentasjoner fra sine store innendørsanlegg.

“For å sikre fortsatt høye kvalitetsnivåer på jobben, har RRTT jobbet med å modifisere spesialutstyr på det nye anlegget,” sa Lalonde. “Vi har også en enkeltakselbil på stedet som gjør det mulig for kunder å forlate tilhengeren sin bare mens tekstilene repareres eller byttes ut.”

Som før anerkjenner RRTT viktigheten av tidsbegrensninger bøndene står overfor, og vil åpne dørene fra klokka 8 til 17 på hverdager, i tillegg til å gi lange timer under såing og høsting for å imøtekomme nødreparasjoner og utskiftninger.

Mens produksjon av kundetøyer fortsatt er hovedfokuset, er RRTT også en sertifisert agent for Michel’s Industries og Shur-Co.

“RRTT ser frem til å bli en permanent organisasjon i Canora-samfunnet og fortsette å jobbe med bønder i og rundt området,” uttalte Lalonde.

Om Ready Roll Truck Tarps Inc.

Ready Roll Truck Tarps Inc. Ved å bygge tekstiler av høy kvalitet til jordbruk og næringer. “Vi vet at kundene våre er opptatt og deres tid er verdifull. Grunnlagt i 2020 for å støtte det lokale landbrukssamfunnet, opererer vi fra et stort innendørsanlegg i Kanora. Vi håper å gjøre installasjon av nye stoffer, reparasjoner og rutinemessig vedlikehold mindre vanskelig og mer hyggelig opplevelse. “

READ  YPF volvió a subir el precio de la gasolina en la provincia

For mer informasjon besøk www.readyrolltarps.comEller liker og følg Ready Roll Truck Tarps Inc. På Facebook, Twitter og InstagramReadyRollTarps.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *