Live score og siste oppdateringer

H.Dekning av Cameron Nories tredje rundemøte med Rafael Nadal på 6. og verdens nr. 2 på Melbourne Park.

Britiske nr. 2, som slo ut briten Dan Evans i åpningsrunden, kom tilbake fra et sett for å slå den russiske kvalifiseringen Roman Safiul 3-6, 7-5, 6-3, 7-6 i settet.

Natalies andre rundespill var veldig grei. Den 20-ganger Grand Slam-mesteren tok nok en kvalifiseringskamp i form av amerikanske Michael Momo i strake sett 6-1, 6-4, 6-2, og han var i god form til tross for godt omtalte problemer.

Denne tredje rundekampen, det første møtet mellom de to venstreorienterte, vil bli spilt inne i den tomme Rod Laver-arenaen som et resultat av at Victoria gikk inn i en fem-dagers lockout fredag ​​kveld.

25-åringen sa til journalister om sjansen til å møte Natalie: ”Dette er utrolig, og jeg trodde aldri jeg skulle spille mot dem. [Nadal, Roger Federer or Novak Djokovic]. Jeg så på dem i ung alder og trodde det ville være kult. Så dette ville være fantastisk. ”

Ta på deg oppgaven for Norry er Simon Briggs Her.

Nori er kanskje den eneste briten i single-trekningen på Australian Open, men det er britisk interesse for dobbelten. Femte frø Joe Salisbury og Rajiv Ram går bra og går videre til tredje runde. Det sjette frøet er Jamie Murray og Bruno Soares.

Heather Watson, som mistet en stram tresetter til Annette Kontaveet torsdag, spiller med den talentfulle kanadiske unggutten Leila Fernandez. Paret slo ut det 10. frøet i første runde og vil prøve å fortsette sin gode form i tredje runde på søndag.

READ  Man UTD-sjef Ole Gunner Soulshawker-begrep 'påvirker' Hudson-Otoi-straffeavgjørelse, VAR og Chelsea-dommere | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *