Luftforsvaret forlenger varigheten av noen sjøreiser

Okinawa, Japan: Airman 1. klasse Ian Wilkerson, en 718. spesialist for kommunikasjonsnavigasjon for flyvedlikeholdsskvadron, sjekker radiosystemene til et HH-60G Pave Hawk-helikopter under en inspeksjon før flyvningen 26. april 2016 på Kadena Air Base, Japan. (US Air Force) Foto / Naoto Anazawa)

Permanent uledsaget reise i første periode til forskjellige utenlandske baser vil vare over 36 måneder for Airmen og Space Force Guardians.

Utvidede turer er ment å gi mer tid til trening og utvikling, og å gi stabilitet de første årene i uniform for et medlem av luftforsvaret eller romstyrken. Endringen vil ikke berøre tjenestemedlemmer som ber om omskolering, kryssflyt eller som har tjent en provisjon etter tidligere tjeneste.

“Under disse endringene må tjenestemedlemmene ikke bare tilpasse seg sine nye jobber, men også til en ny kultur og et land som tar tid. En 24-måneders tur var ikke tilstrekkelig for at våre nye flyvere og verger skulle blomstre, og det var heller ikke nok tid til å gi den nødvendige kontinuiteten i tjenesten, ”sa generalløytnant Brian T. Kelly, visestabssjef. “Endringen ble gjort for å støtte oppdraget og for å sikre at medlemmene våre får en lengre overgangsperiode.”

Her er basene som er berørt:

* RAF Lakenheath, Alconbury, Croughton, London Menwith Hill, Fairford, Welford og Molesworth i Storbritannia.
* Stavenger flybase, Norge.
* Ramstein Air Base, Kaiserslautern, Sembach, Vogelweh, Landstuhl, Kapaun, Einsiedlerhof og Spangdahlem Air Base i Tyskland.
* KadenaFlybaser, Misawa og Yokota i Japan.

Space Force kunngjør rangnavn for Guardians

Forsvarsdepartementets ordrer trukket tilbake, rammer ekstremisme som et lederproblem

TSP Investor Handbook, New Seventh Edition

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *