Malayalam-filmen ‘Trike’ skal utgis på OTT

Filmen forteller historien om en gutt med Downs syndrom og forholdet til broren.

Etter den vellykkede utgivelsen av Geo Baby Beste indiske kjøkken, Over-the-Top (OTT) operativsystem Neestream er klar til å gi ut en annen malayalam-film திரிகே. Filmen er regissert av forfatteren George Cora og med Nivin Pali i hovedrollen Njandukalude Naattil Oru Edavela, Og Sam Xavier, The Story of the Brotherhood, har en gutt med Downs syndrom og hans bror. Det er verdt å merke seg at en skuespiller med Downs syndrom også spiller hovedrollen. Filmen skal utgis 26. februar i Nestream.

Som nevnt i den திரிகே Gruppen sa at filmen er et komedrama for familiens publikum med beskjeden om at de med funksjonshemninger ikke skal ses med sympati, men skal feires. Kopi Krishnan, 22, spiller Ismu, en gutt med Downs syndrom. Han har blitt kalt for denne rollen.

Hovedpersonen er skuespiller Shanti Krishna Njandukalude Naattil Oru Edavela, Spiller en viktig rolle i திரிகே. Manuset og manuset til filmen ble skrevet av en av regissørene, George Cora. Filmen er produsert av Abraham Joseph og Deepak Dilip under banneret av Nationwide Pictures. Komponert av Ankit Menon og filmskrevet av Serin Paul. Filmen er co-produsert av Dijo Kurian, Ronilal James, Manu Mattamana, Sijo Peter og Paul Karukkapil.

Beste indiske kjøkken Geo Baby ble mye hyllet og kritikerrost for å ta på seg patriarkat og religion. OTT-plattformen Neestream ble utgitt etter rapporter om at den hadde blitt avvist av andre populære nettsteder og ble populær etter utgivelsen. Beste indiske kjøkken 15. januar, 29. januar, Vaanku Regissert av Kavya Prakash og utgitt på scenen. Filmen forteller historien om en ung jente ved navn Razia som spilles av skuespilleren Anaswara Rajan som vil ringe Ajan.

READ  'Halfway Home' gjør saken om at de som tidligere var fengslet, aldri var virkelig gratis

Steg:

‘The Great Indian Kitchen’: Når kvinner ikke er klare til å vente

‘The Great Indian Kitchen’ anmeldelse: Ta klok, familie, religion og patriarkat

‘Kjøp’ handler mer om åndelighet enn opprør: Direktør Kavya Prakash

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *