Manchester United nyheter og flytting RECAP Man Utd Team News og Element Latest

Manchester United forbereder seg på å møte United i Newcastle i Premier League søndag kveld etter å ha slått Real Sociedad i Europa League torsdag.

forent Skapte en fantastisk angrepsopptreden i Torino Bruno Fernandez To ganger slo de Spania 4-0.

Marcus Rashford Og Daniel James Begge scoret i andre omgang Kjærlighet Han kom ut av benken for innbyttere for å endre sin etterlengtede debut.

Etter å ha gitt Europa League-kampanjen en perfekt start, fokuserer de nå på Premier League og St. James ‘Park, der Ole Gunner Soulschaugers side skal spille Newcastle i en avsparkkamp klokka 19 på søndag.

Tony van de Peek og Edinson Cavani – hvem Tema for kontraktsforhandlinger – Real Sociedad kan komme tilbake etter å ha gått glipp av kampen, mens Scott McDomine blir rangert etter å ha blitt slått ut i Torino.

“Paul [Pogba] Ferdig, Bill [Jones] Er ute, ” Sa Soulscare. “Jeg vet ikke hvordan Scott er, jeg vet ikke hvordan Edinson og Tony vil være. Jeg tror de har en sjanse.

“Vi må gi dem det før vi trener på lørdag, for på lørdag må vi velge et lag slik at vi kan se hvordan de har det og håpe at de begge kan være tilgjengelige.”

Gjentrykk av dagens nyheter.

READ  Arsenal-sjef Michael Arteta sier at klubbens unge spillere '' får energi igjen '' etter å ha steget i form | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *