Manny Pacquiao vil ha 40 millioner dollar for å bekjempe Terence Crawford

Den berømte bokseren ser ut til å lete etter en større lønn før han går av med pensjon.

Manny Pacquiao har bare en eller to kamper igjen før han kan gjøre en heltidsovergang til den politiske verden i sitt hjem Filippinene. Imidlertid ønsker den tidligere åttevektige verdensmesteren å gå ut som en stor pengesnurr.

Pacquiao, som hadde WBA (Super) sveiservektstitel i halvannet år før han nylig ble “break” -mester på grunn av passivitet Daily Tribune Han ønsker en stor kamp mot den nåværende titteleieren.

I lang tid toppet WBO-sveiser Terence Crawford fanlistene til Bacchus ‘siste motstander, men penger kan være en snublestein.

“Jeg vil kjempe med noen som har en tittel,” sa Pacquiao i intervjuet.

“Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da [Arum] Jeg får 40 millioner og Crawford 10 millioner.

“Jeg vil kjempe mot hvem som helst. Du kjenner meg, jeg slapp ikke unna noen utfordringer. Ta dem videre! ”

En grunn til at Bacchio hevder å ha økt avkastningen på en ring, er fordi hans opprinnelige plan, en tiltrekning fra siden mot MMA-stjernen Connor McGregor, ble hindret av det nylige nederlaget til Irlands Dustin Fourier.

Paradigm, ledelsesselskapet som representerer både “Back-Man” og “The Notorious”, beholder fortsatt et svakt håp om å kunne gjøre det, men flere kilder antyder McGregors andre sjanser for å komme inn i bokseringen. Åtte figurer fikk et kraftig slag av det overraskende nederlaget i andre runde.

READ  Fjernet i siste øyeblikk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *