Mansfield Town 2-3 Bolton Wanderers – Mark Isles Big Match Judgment

WANDERERS har ventet lenge på en natt som denne – til slutt var de gjørmete og fantastiske!

Etter to feiltrinn på Mansfield, med 18 minutter igjen på klokka, var det som en ensom sjåfør.

Men etter at Declan John rullet ballen med et kryssskudd – hans andre på flere kamper – fulgte et hjemmemål raskt. Så reiste kong Arthur seg fra jorden i Mansfield.

Alternativt var Knahovas avslutning de mest uventede tre poengene og presset Ian Evads side til 11. før den lange reisen til Southend United i helgen.

Evad gjorde to endringer fra siden som droppet Stevenage, brakte Kieran Lee tilbake til siden etter selvisolering for George Thompson, og erstattet Lloyd Iskro for Nathan Delfounso.

All prat før kampen handlet om spilleflaten, som skyldtes to bortkastede turer før spillet endelig gikk videre.

Bakken ble kuttet under oppvarmingen, men heldigvis kom det varslede regnet før avsparket først på slutten av første omgang. Selv om forholdene ikke var perfekte, påvirket de ikke beviset på en vakker underholdningsaffære.

Wanderers ‘beste sjanse for åpningen 45 minutter ble fullført av West Ham-skyldner Tappo Apollion. Ved å kutte til venstre slo han en mann med et skritt over og slo deretter et lavt skudd inne i stolpen ved Eden Stones høyre hånd.

De andre halvpartens muligheter kom og gikk. Marcus Madison fra Ricardo Santos var nær ved å samle en majestetisk feiende pasning, og noen minutter senere nådde Eon Doyle målet etter en god fotball på kanten av sekstenmeteren.

Det er ikke å si at Bolton hadde sin egen måte. Mansfield spilte rent da de fikk sjansen, og Jordan Bowery kom nærmere da lagkameraten Stephen Quinn så ut til å blokkere et målskudd.

READ  Dommer Pascal Coucher innrømmet at feilen skyldtes to forsøk fra Wales mot England

Quinn og Madison hadde i utgangspunktet en kniv som kunne ha bøtelagt Stokes for å ha blitt tatt, men dommer Anthony Skokins avviste ankene.

Matt Gilkes landet dårlig etter å ha prøvd å slå et hjørnespark fra Stephen McLaughlin, ettersom det hadde vært et øyeblikk midt i en halvaften. Siden det ikke var noen keeper på benken, var en betydelig del av Bolton-fansen villig til å si ‘Jeg sa deg det’, men for hans lettelse ga senioren raskt tommelen opp til benken og fortsatte å heie.

I nærkampen hadde Alex Baptist en mållinjeklarering. Da Ref Skokins startet igjen med en ball, ledet Peter Sweeney smalt McLaughlins innlegg over tverrliggeren.

John endte sterkt i omgangen, alltid ivrig etter å presse fra venstre side og la et lite press på Mansfield-målet. Waliseren blokkerte to forsøk på nært hold – det andre var å trykke Doyle.

Wanderers, som spilte flest arr på banen i andre omgang, fortsatte å produsere noen interessante ting rundt straffesparksfeltet.

Apollione ga Madison en pasning i hjørnet av området, og selv om kantspilleren var i stand til å få en hage på markøren sin, klarte han ikke å presse et skudd inne i den fjerne stolpen.

Igjen vendte pendelen den andre veien, og med Bowerys voldsomme kryssskudd nærmet tresmedarbeiderne med Gilks.

I de første minuttene av omgangen fortsatte Wanderers å spille intrikat fotball i områder av poteten som var mest egnet for potetoppdrett. Apollion lagde en nydelig ball for Madison i hjørnet av sekstenmeteren og ba om at etter at han hadde slått mannen sin, skulle det lave korset han hadde laget, byttes ut i nettet.

READ  Dallers se recuperó rápido y empató con gimnasia en La Plata

Eve Nathan hentet ikke den slitne Madison for å hente Delphouneso, mer enn Mansfield slo et slag.

Olly Clark ble likt av Boltons bakre linje uten å nøle, og hans stikk skudd var i stand til å krysse Kilks, og ba om unnskyldning.

Wanderers slet med å få seg tilbake på mål, men Mansfield innså at han kunne drepe spillet helt. I løpet av 72 minutter skled Quinn en ball bak baptisten, og Reid gjorde en kvalitetsfinish for andre natt.

Ewad sendte Knahova for noen sekunder siden for å gjenopplive noen angrepsintensjoner, men så ikke sjansene sine godt med klokken.

Ikke om en million år, etter 11 minutter, ville du ikke tro at Bolton ville være 3-2.

John var katalysatoren. Etter å ha forårsaket panikk i en kryss Mansfield-boks, landet Swansea-skyldneren på berøringslinjen igjen noen minutter senere, denne gangen traff et skudd i øverste hjørne for å halvere underskuddet.

Seks minutter senere avanserte han igjen til et lavt kryss mot frontposten, som tok et nick av sub-mall penning og begravde det på baksiden av nettet.

Mansfield slo nesten rett – og mens Knahova skapte overskrifter, var Baptistes beste volum et avgjørende øyeblikk da Reid nektet sitt andre mål 2-2.

Så skjedde det. Doyle og M.J. Williams kombinerte for å sette Knahova på mål, og kantspilleren knuste et skudd i øverste hjørne, og forseglet et veldig spennende comeback.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *