Marquette gutte- og jenteskiløpere dominerer lag over den øvre halvøya Nyheter, sport, jobber

Marquettes Hayden Kauppila konkurrerer under en skiskonkurranse på videregående skole som ble holdt på Big Powderhorn Mountain i Bessemer 2. februar (Ironwood Daily Globe-bilde av Jason Juno)

MARQUETTE – Ti skiløpere fra Marquette Senior High School ble kåret til All-Upper Peninsula etter avstemning av UP-skitrenere torsdag.

Det inkluderte fem skiløpere som ble kåret til førstelaget.

Bare 20 skiløpere totalt ble hedret, det vil si halvparten av dem Redmen og Redettes.

Alpint var sannsynligvis den minst berørte vintersporten på grunn av koronaviruspandemien, da den gjøres utendørs og regnes som en “Ingen kontakt” sport av statlige helsemyndigheter og Michigan High School Athletic Association. Mens sporten begynte å konkurrere i slutten av desember, hadde deltakerne masker og trente sosial distansering mens de ikke konkurrerte, som nesten alle andre idretter og aktiviteter som fremdeles pågår.

To MSHS-jenter ble kåret til All-UP First Team etter at Redettes kvalifiserte seg som et lag for MHSAA Division 1 statsfinaler som ble arrangert på Nubs Nob nær Harbor Springs på mandag. Marquette endte på andreplass i D-1-regionen på Crystal Mountain Resort 10. februar, og ga dem sjansen til å vinne et sjette strake statsmesterskap.

Marquettes jenter på førstelaget er Anna Grzelak og Ella Jones, og de får selskap av Brooke Bittinger og Gabby Carey fra Norge sammen med Ashley Lemann fra Houghton.

Redmen gikk glipp av en sjanse til å vinne ni sammenhengende D-1-statlige titler for menn etter å ha fullført fjerde i sin kamp på Crystal Mountain, da bare de tre beste lagene kvalifiserte seg.

Imidlertid kvalifiserte tre medlemmer av MSHS-herrelaget seg som enkeltpersoner til delstatsfinalen, og hver ble kalt First Team All-UP: Logan Audette, Hayden Kauppila og Cole Johnson.

READ  'Deliver It' - Josh King slipper løs Twitter 'Frenzy' Da Bournemouth, West Ham er klar for virksomhet

Houghtons Reed Heathman ble med dem i førstelaget.

Fem flere Marquette-skiløpere var det andre All-UP-laget: for jentene var de Ada Bernard, Zoey Brian og Maddy Stern; og for guttene, Benjamin Kirk og Lloyd O’Connor.

De tre MSHS-skiløperne var alle jenters All-UP-andrelag, mens det røde herreparet ble sammen med herrelaget andre av Jake Munn fra Norge og Mikko Salmi fra Houghton.

Fire skiløpere til ble kåret til All-UP Honorable Mention: jentene Megan Bittinger fra Norge og Lydia Salmi fra Houghton og guttene John Holm og Bo Mattson fra Ironwood.

Informasjon utarbeidet av Journal Sports redaktør Steve Brownlee. E-postadressen hans er sbrownlee@miningjournal.net.

Dagens siste nyheter og mer i innboksen din

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *